Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Polroid PDC 2070 (2.1мегапиксела) комплекта включва:

1. Карта 64 МБ

2. Презареждащи се батерии -4 бр.

3. Зарядно за батериите

4. Калъф за колан

5. Кожена чантичка Polroid

6. USB кабел

Цена: 120 лв.

45 лева ти в час ли си изобщо ако беше мой по скоро щях да го строша с чука отколкото да ти го харизам на тебе

за 45 можеш да намериш батериите със зарядното и евентуално ако се примолиш да те снимат на изпроводяк :D

virtuozo_ вземи го ти тогава. Последно се е продавал нов с гаранция за 98 лв. Каква цена би трябвало да има при положение че е cmos и е 2мп с автофокус - за деца от детската градина да си играят???? Офертата ми важи. Картата може да си я задържиш

и уточни: Polroid ли е или Polaroid :)

едит: офертата ми важи до 20 декември. Имам детенце на почти 5 години, което чака дядо Мраз :)

Древил за тея пари мога да ти дам да се поснимаш малко и да си ми го върнеш !

Тея новите нали знаеш, че са без нищо, ами батериики ,ами зарядно за тях, ами карта защото този дето разправяш няма и вградена маи ,а моя има 8МБ. вградена, ами оригиналната чанта, за която съм дал 30 паунда. Няма значение склонен сам на лек ментар на цената ,ама ТИ ДРАЗНИШ!

Давам ти реална цена и валидна оферта. Ако не ти харесва реалноста, не виждам защо трябва да си го изкарваш на мен. Не виждам някой да ти дава повече. И не броя мнения от рода - аз БИХ дал 60-70 и т.н. Що се отнася до 30-те паунда - Днес изхвърлих на боклука компютър, който купих навремето за 1900 US$ :)

Сорри за офтопика, но си стоя зад написаното.

ama da ti kajha i ti draznesh poneje v metro za 120lv ima 4 mpix aparat polaroid...

za izvodi shte ostavq na teb... az i 45 leva ne bih dal za tova poneje veche nqkoi telefoni snimat po dobre!!!

Ми земи си тогава телефон за 2000лв вместо да даде6 80-100 за този фотоапарат.

ama da ti kajha i ti draznesh poneje v metro za 120lv ima 4 mpix aparat polaroid...

za izvodi shte ostavq na teb... az i 45 leva ne bih dal za tova poneje veche nqkoi telefoni snimat po dobre!!!

[/quote

Ако си направиш една проста аритметика колко стръват: зарядно за батерии+съответните батерии+карта 64МБ +каквато и да е чанта менте ще ти стане ясно защо 40 лв ме дразнят като оферта

Нова и последна цена: 80лв.

• 1 month later...
Mnogo ste 6tedri dnes da ne ste survakali :)

poslednata cena e tvarda

Благодаря тогава.Все пак ако размислиш може да ми пишеш ПМ.Офертата ми е валидна още ден-два.Че после ще свършат паричките!! :)

Благодаря тогава.Все пак ако размислиш може да ми пишеш ПМ.Офертата ми е валидна още ден-два.Че после ще свършат паричките!! :)

Samo na teb (zaradi imeto ti ) moga da ti go dam na 70lv

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...