Psihara^^ Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Такам... Ето характеристиките на МП3ката.. Чете мп3 и wav , надраскани , чисти , CD-R i RW , с 2 батерии SANIO по 2100 милиамперчаса (те са зарядни...) , самия мп3 плайа има вградено зарядно с адаптерче , на дисплей-а показва името на изпълнителя/псента/албума , има възможност да се програмират песни и shuffle , има опция за вкл. и изкл. на бас-а , та и го давам барабар с почти нови слушалки Philips , който свирят много . Не е в гаранция от няколко месеца.. макра DAEWOO... До сега не съм имал никакви оплаквания от него... С тези батерии кара по 7 часа ... А отностно принтера: HP deskjet 670C .. Старичък. Най - вероятно главите са със засъхнало мастило... Цена на МП3ката 65 лв. първоначална. Цена на принтера 20 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Нова оферта... 2те за 70 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 4, 2005 Author Share Posted October 4, 2005 Ето 1 нова пикантна офертичка... Player-а го давам за 40 кинта без слушалки... Пак си върви с батерий и адаптерче , но без слушалки за 40 кинта. А принтера го даам за 10... Който иска да ми пише ПМ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sme6en Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 ami vkarai nekoi snimka na player-a,za da go vidia!az sum zainteresovan!moje i da se spazarim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 ami vkarai nekoi snimka na player-a,za da go vidia!az sum zainteresovan!moje i da se spazarim! Пич виж датите Само ще кажа че плейъра беше продаден на моя милост преди година и 3-4 месеца, така че отдавна не се продава, съжалявам... Едит: И все пак да отбележим че има и хора, ползващи търсачката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.