Jump to content
BulForum.com

Кецове

SnoopDogg

Recommended Posts

Не че нещо ама не искам да си купя някви кецове за 150 лева и после да се скъсат на 2-рата седмица.Говоря само за истинските не за мания и разни такива.Моля пишете за колко сте ги взели и колко са издържали.10х предварително.

Аз имам кецове Avirex но кой модел са ще те излъжа.Вече има-няма съм навъртял с тях около 5-6 месеца здрави са корави са да чукна на дърво за всеки случай ;) От София си ги купих за 159 лв. на цвят са бели с много приятно светло сини ленти радват си ме много.Тея кецове мания за 150 лева къде ги видя?

Аз в момента имам едни кецове на Мания и едни на Рънърс,тея на Рънърс са ми от септември а тия на мания от януари,и двата чифта са по 39лв...сега отчаяно си търся кецове-казвам отчаяно щото повече от 50 лева не давам а не искам от Мания или Рънърс защото(казвам го за 10 път във форума) всеки приятел има по някой модел.

а иначе-Bogdancho,не че нещо ама ако си вземеш кецове за 150 лв-споко-няма да ти се скъсат на 2рата седмица :)

Търси PONY или CONVERSE.

CONVERSE-а можеби 1 година, а PONY-то още съм с тях(имам от 6 месеца).

Bogdancho said:
Не че нещо ама не искам да си купя някви кецове за 150 лева и после да се скъсат на 2-рата седмица.Говоря само за истинските не за мания и разни такива.Моля пишете за колко сте ги взели и колко са издържали.10х предварително.

Аз имам Мания и не се късат!!!А карам яко!!

аве кфо да ти кажа ! зависи какво вършиш с тях ! дали буташ дали само ходиш или играеш хек ! ама зависи и на какви коцеве попаднеш ! може да ти се паднат кецове мания за 30 - 40 кинта супер здрави ама могат да ти се паднат някфи дето ще ти карат 1 - 2 седмици ! това е е при тия от 150 кинта ! като са оригинални не занчи че са вечни затова не се притеснявай и стискай палци ако си купуваш кецево (от 150 кинта) да излезнат здрави , защото много приятели са си купували кецове глоб , инверт , адио и още яки марки и са се късали много бързо(смисъл за оригинални става съпрос) ! за това ВСИЧКО е до късмета ! :)

за това мога да направя само едно и то е да ти пожелая УСПЕХ при купуването на ОРИГИНАЛНИ КЕЦОВЕ и дано да не ти се паднат някфи БОКЛУЦИ !!!

УСПЕХ !!!

Начи понеже съм маняк и на тема кецове мога да ти кажа че имам 3 чифта!! един GLOBE който кара 3-та година, DC което направи 2 години и един VANS, който е на 6 месеца .... избери си ;)

Защо имам усещането, че говорите за нещо, което само си мислите че се казва "кецове"? Доколкото разбирам вие имате предвид онези маратонки, с плоски подметки и на които незнайно защо никой не връзва връзките? Така ли е? Защото ако наистина е така.....ТОВА НЕ СА КЕЦОВЕ. Кецове са платнени обувки, които са над глезена. Имат формата на ботуши, но са от плат и лека подметка. Не мога да си обясня откъде е тази масова заблуда? :confused

Bogdancho said:
Тея кецове мания за 150 лева къде ги видя?

важното е че си ме разбрал :)

ЕдиТ:Ghetto freak 10x :)

няма проблем :)

заповядай пак :)

Leper_Messiah said:
Защо имам усещането, че говорите за нещо, което само си мислите че се казва "кецове"? Доколкото разбирам вие имате предвид онези маратонки, с плоски подметки и на които незнайно защо никой не връзва връзките? Така ли е? Защото ако наистина е така.....ТОВА НЕ СА КЕЦОВЕ. Кецове са платнени обувки, които са над глезена. Имат формата на ботуши, но са от плат и лека подметка. Не мога да си обясня откъде е тази масова заблуда? :confused

Еми и аз не знам откъде идва заблудата...една продавачка им каза "скейтърки" :laughing:

Пък и като кажа "кецове" си представям маратонките с големи езици,а на майка като и кажа "кецове" се сеща за тия високи гуменки(аз и такива имам:))

I az sq se 4uda dali da si vzimam nqkvi markovi kecove ama mnogo pari we. Ima edni v Bullsport ADIO za 79lv ama neznam kolko 6te izkarat. 6tot az nqma da karam s tqh. A pek v Skateshopa ima i nqkvo namalenie ama cenite ne padat pod 105lv. A pek za 18g shop da ne govorq. Prosto ne6ta GLOBE super mnogo hora gi nosqt. A pek vseki vtori e s GLOBE na seidinenie.

• 3 weeks later...
  Leper_Messiah said:

mi nz moje bi horata ot po-staroto pokolenie kazvat "kecove" na tiq nad glezena a nie vikame taka na drugite(sk8arkite i ne samo) :D za tva moje bi oniq sa strata predstava za kecove ili nz(off i az se obarkah ve4e :confused )

Leper_Messiah said:

еми виж сега ! КЕЦОВЕ казват на много спортни объвки ! за това няма НОКОЙ не е в ЗАБЛУДА ! просто ти така си решил , че сме в заблуда ! скоро чух на БАСКЕТБОЛНИТЕ маратонки(вдигнати те надоре до глезана) да им викат и на тях кецове ! за това няма НИКОЙ ама никой не е заблуден ! проста така са решили да им казват хората и така ще си ги наричат !

иначе това за гуменките е вярно ! те се наричат кецове ! с тях преси са играли баскетбол ! (ако някой не знае де ) :)

Bogdancho said:

Както казаха по рано ако си намериш си вземи 'Converse' а аз бих ти препоръчал 'BK'- само че гледай да са оригинални,защото по едно време имаше и менте, което нищо не мясаше.

Успех с пазаруването :)

stoian88 said:
I az sq se 4uda dali da si vzimam nqkvi markovi kecove ama mnogo pari we. Ima edni v Bullsport ADIO za 79lv ama neznam kolko 6te izkarat. 6tot az nqma da karam s tqh. A pek v Skateshopa ima i nqkvo namalenie ama cenite ne padat pod 105lv. A pek za 18g shop da ne govorq. Prosto ne6ta GLOBE super mnogo hora gi nosqt. A pek vseki vtori e s GLOBE na seidinenie.

erm.. to tiq Adoi v Bulsport-a sa ot minalata esen i za tva sa s namalenie... ne shtot sa nqkfi takiva gadni... prosto horata iskat da si prodadat ostanalite broiki ot minalata godina..

Leper_Messiah said:

Sneakers е името :) . Превеждайте както ви е удобно.

А има и други еми за кецове, прегледайте ги.

"1892

Goodyear, then a rubber shoe company and division of the U.S. Rubber Company, begins to manufacture rubber and canvas shoes under different names, finally settling on Keds as the best name. "

Sledva evoluciqta na ponqtieto Keds - sneaker - running shoe i t.n.Edin ked nqma a tova che v Bylgariq mu vikame kec e greshka na transkripciqta(taka mislq)

dokolkoto si spomnqm dneshnoto razbirane za keds idva ot edin model obuvki za skatebordisti nqkyde prez 90 te koito se prevryshta v nai - prodavanata obuvka v USA za godinata.koito jelae da proveri v knigata za rekordite na gines na Obleklo - tamo go pisheshe.

PS. ne stava qsno mqstoto na Vasko Keca v cqlata istoriq :D

Почти година и половина нося GLOBE GMos, Pro Модел купих ги за 150 лв. от 18G и то с намаление. Подметките се поизтъркъха, но иначе кецовете са в дявлски запазено състояние. (да спомена само че скейт не карам)

A we 4ovek horata koito karat ili pek ne a samo se kefqt na ext sports predpo4itat da si vzemat nqkvi kecove(Globe, Etnies, Adio, 88, Oziris, DC i drugi) a ne nqkvi gezarski obuvki(Converse). :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...