kartala Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 trqbva mi kutiq za ATX zahranvane na cena okolo 15 lv.nqmam pretencii za cvetove i dr. prosta i obiknovena kutiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Ако ти трябва просто за да има къде да наредиш чаркове и да стои отворена през цялото време (като на другите от форума), мога да ти предложа : Модел slide-door с вертикално захранване (ама захранването го няма де), ама момчето от което я изкупих е боядисало части от нея със сребърна боичка (явно ръчно ), та изглежда лошо - цена 5 лв. Същия корпус, но с друг преден панел (не е slide-door) - пак 5лв. Хубава, голяма, черна кутия, с хоризонтално захранване (пак липсва), ама и липсва и единия капак (все на образи попадам - тоя си загубил някъде капака ) - 10 лв. Не ме карай да качвам снимки, не ми се занимава, ако те интересува, заповядай да ги видиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartala Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Хубава, голяма, черна кутия, с хоризонтално захранване (пак липсва), ама и липсва и единия капак (все на образи попадам - тоя си загубил някъде капака ) - 10 лв. eto tva ma zaintriguva aide na pm 6a sa razberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koev Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 imam edna kutiq za ATX otgore e s zqla lamarina 15 leva samo otpred nqma kapa4ki za CD rom i flopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.