Jump to content
BulForum.com

продавам минидиск

Recommended Posts

минидиска е Sharp MD-MT180.купувал съм го от този форум,на няколко месеца е,запазен (някои леки драскотини,нищо което да се забелязва).давам го с 4 минидиска tdk,аналогов кабел жак2жак,оригинален адаптер и книжка на няколко езика.плейърът е със собствена батерия.БЕЗ слушалки е,така ми го дадоха,така го давам.продавам го защото не го ползвам особено.търся му 90лв.

ето снимки от преди малко,забравих да сложа и книжката (мързи ме пак да снимам) - 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 (снимките за 1600x1200,150-200kb)

питай гоогле за минидиска

• 2 months later...

не,не поддържа мп3.на един диск зависимост от компресията могат да се качат до 360мин музика (60-70 нормални песни горе долу),като качеството е идеално,независимо че е на най-високата компресия.има и дигитален вход за оптичен кабел,но аз нямам такъв,предполагам че може да се купи от някъде,но не съм се интересувал.записа става в реално време,което е малко неудобно,но не е кой знае какво.

питай ако те интересува още нещо :)

A v kakav smisal zapisat stava v realno vreme ne moje li az da si go zapisha tozi mini disk na pisa4kata i samo da go pleivam prez pleara ili zadaljitelno toi trqbva da si go zapishe...?

off topic/ Този minidisc player не работи със стандартните мини дискове, които могат да се пишат на обикновенните записвачки.Това че записът става в реално време означава, че примерно ако искаш да запишеш на диск-а 50мин -записът ще трае 50мин. /off topic

дам,именно .. реално време означава че за да се запишат песните,те трябва да се прослушат един вид - колкото трае самата песен,толкова време ще се записва.също така има разлика между мини дисковете,които плейърът използва и дисковете,които ги ползваме по записвачки и т.н. - тоест не са съвместими ..

едит - забравих да спомена,че минидиска по стандарт е презаписваем,тоест с плейъра може да се трият и записват отново нови песни .. ето и малко инфо за самия стандарт - http://minidisc.org/

Дискменчето е яко само това дето се записва в релано време не е хубаво,но няма нищо...все едно записваш касета.Аз бих се навил да го взема ако беше малко по евтин

ами дисковете с които работи се продават навсякъде,за цена незнам точно,аз лично не съм си купувал понеже те могат да се трият и е супер удобно,с 4 минидиска едвали ще трябва да мислиш за купуване.иначе не вярвам да са над 1-2 лв парчето ...

@cTo9H - колко по-евтино имаш предвид,предложи цина и може да помислим ;)

Mi to tva mnogo gadno we. A s kvi diskove raboti i kolko struva ediniq

Цена на 80мин. - около 2 лева.

А относно цената на устройствата....толкова си вървят на старо...цената си е съвсем добра.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...