Jump to content
BulForum.com

Kandinski


Recommended Posts

Principno az sam chovekat koito se zanimava s kartinite. Kandinski mi e edin ot nai-neodobritelnite ne zashtoto e chak tolkova slab a zaradi kultovostta mu pri vse che e chak tolkova slab. No kakto veche mnogo pati sam kazval: shtom ima jelaeshti za kartini az shte kachvam. Ochakvai skoro da gi ima v papkata Paintings.

Link to comment
Share on other sites

Some paintings by Wassily Kandinski have landed on warez.ru...

Kachil sam i na razni drugi hudojnici deto gi niamashe predi. Zahvanal sam se da gi teglia po azbuchen red ta za tova povecheto sa s imena s A ili B. Mnogo e trudoemko obache i zatova tolkova malko sam kachil zasega. No vreme ima...

Link to comment
Share on other sites

Interesno kak edin genii moje da byde nare4en slab hudojnik. Dori i poradi kultovostta mu. I vse pak Kandinski e genii, a fakta 4e ne mojesh da razbere3sh ili usetish negovoto izkustvo e drug problem. I vse pak koi hudojnoci odobriavash?

Link to comment
Share on other sites

Zamislial li si se kolko chesto nekadarnostta se krie zad lafa: "vie ne razbirate izkustvoto mi"? Haresvam bezumno mnogo Modigliani, van Gogh, Klee, Degas, Rembrandt, Bosch i dosta drugi. Ako chak tolkova jelaesh shte izbroiavam.

Link to comment
Share on other sites

Kandinski nekadyren, mai e dosta presileno. Zamislial li si se, zasho li edin nekadyrnik e pyk 4ak tolkova genialen. Genialnostta se systoi v tova da se struvash nekadyren na nekadyrnicite (typo). Van Gog i Remrand=nisho obsho. I vse pak Kandinski s muzikalen fon Sigur Ros, probvai.

Link to comment
Share on other sites

Mai napravihme izkustvoto na puh i prah. Az spiram dotuk. Otpivam ot uiskito s led naslajdavaiki se imenno na izkustvoto. Syzercavaiki v monitora Art pokolenieto ot Rembrand do Klee. I usesham samo spokoistvie i krasota okolo sebe si.

Link to comment
Share on other sites

Haresvam bezumno mnogo Modigliani, van Gogh, Klee, Degas, Rembrandt, Bosch i dosta drugi. Ako chak tolkova jelaesh shte izbroiavam.

Hey GeorgiK, благодаря за поредните картини. Знам, че става бавно, но нямам търпение да стигнеш до твоите

. По една случайност всички от изброените харесвам и аз, особено Ван Гог, а също и други, мнозина италианци...

Не би ли могъл да оставиш за малко азбучния ред и да преминеш на харесваните??? Това в случай, че е възможно...

Хайде, да ти е хубав деня, каквото и да правиш!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Май всеки има право на мнение, макар и понякога да понамирисва. Това е свободата на избора. Някои цял живот тракат по клавиатурата и не казват нищо, други успяват да го направят само с няколко клавиша - въпрос на възможности. Но все пак трябва да се уважава всяко мнение, колкото и несъгласен да си с него.

П.П. В случая гълтането се отнасяше за мен.

Link to comment
Share on other sites

Che otkade nakade shte e taina? Da ne sam niakoi gyz da se pravia na velik che vi kachvam kartini? Aide pomognete i vie. Samo edno neshto shte vi zamolia-slagaite im palni imena. Az lichno izpolzvam copy-paste ot imeto na kartinata v stranicata na hudojnika. Ne e tolkova trudoemko no sas sigurnost e po-prigledno i hubavo. V sashtnost stava duma za edin Web Museum koito se razpolaga na niakolko razlichni site-a no az lichno polzvam ibiblio.org

Web Museum

Link to comment
Share on other sites

Kachvam vi Federico Barocci. Ne e osobeno izvesten a i kartinite sa sravnitelno malko no mislia si struva. Imam oshte edna molba-Vanka lepni i ime na temata niakvo drugo. Neshto za kartinite principno. Che da ne vadim nova tema a vse pak ne se govori samo za Kandinsky tuk. To predi imashe oshte niakolko temi. 3-4 puskani ot men i 1 ot dreamweaver ama neshto se triat sami po niakoe vreme.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...