kokok Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 Downloadnah si vsichki chasti ot Spells of Gold, no neshtat da mi se razarhivirat. Kak da napravia taka, che da mi trugne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 Probvaj s .SFV faila dali njama greski v arhivite. PS: az sasto e svalih i vsicko tragna normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 28, 2003 Share Posted June 28, 2003 Също така по-добре бъди с най-новата версия на WinRar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 Opitvai da si ia pusnesh po vsiakakuv nachin zashtoto igrichkata e prosto strahotna , az sum sus BG versiata i ako ia iskate kazvaite da ia kachvam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted June 29, 2003 Author Share Posted June 29, 2003 WarezBG kagi kak da izlezna ot vion i da toida vuv vtoria gard. Are che ot 2 dena se buhta nad taia igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 Emi kato izlezesh ot portata, vlizash vuv neshto kato poliana s gora ..nali taka ? I sled tova niakade po taia mestnost ima edno kato pokazatel i na nego pishe "karta" cukash tam ,toi otiva do tam i ti se pokazva kartata i sled tova natiskash na koito grad iskash da otidesh i toi otiva .. Ako imash problemi niakakvi pitai ..az sum pochti nakraia veshe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted June 29, 2003 Author Share Posted June 29, 2003 Tova go znam - imam predvid svetovete iskam da izlezna ot vaion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 Emi triabvashe da stignesh do edin quest koito beshe svurzan (pone pri men de ) sus niakakuv mag. ta triabvashe da mu izpulnish na nego niakolko zadachi i toi ti otvaria portala kum drugite svetove.. Sega shte proveria i sled malko pak shte ti napisha..a ti kaji do kude si stignal ..ili nai dobre da ne floodim forum ela na mIRC .az sum sus sushtia nick da ti obiasnia tam ... irc.itdnet.net /#newbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted June 29, 2003 Author Share Posted June 29, 2003 Are v icq Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted June 29, 2003 Share Posted June 29, 2003 Az sum tam .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted June 29, 2003 Author Share Posted June 29, 2003 Warez bg nameri me ti moia nomer e 236712611 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 kak se pravat magii i kade moga da gi nau4a? PS: vece sam otvoril portala kam lukatrien Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 Emi do kolkoto si spomniam si imam uchilishta kudeto se uchat novi magii..obache v momenta nivoto mi na mag e 1 i ne sum izpolzval izobshto magii ,taka che ne moga da ti pomnogna mnogo. No smiatam che za da gi napravish triabva purvo da gi nauchish ot niakade .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 znam ce trjabva da se naucat no vece sam obhodil vsicki svetove v lukatrien i vsicki magiceski ucilishta no v tjah moga da uca samo LITERATURA, TARGOVIJA , blaa blaa ..... i nikade njama magii PS: HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted July 1, 2003 Author Share Posted July 1, 2003 Kak moga za burzo da subera 9000 gultitsi, oshte kato sum vuv Vaion i imam quest da podara na edin 35000 gultitsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted July 1, 2003 Share Posted July 1, 2003 kokok: Nali ti kazah veche, samo turgovia mu e maikata v tazi igra..inache ot drugade niama kak da gi suberesh ..vijdash koi grad kakvo iznasia, sled tova vijdash koi grad kakvo tursi..predi da kupish se zapisvash i otivash da go prodadesh, ako ne te ustroiva cena se load'vash i kupuvash drugo i otivash da prodavash na drugo miasto. To tova e nai vajnata chast ot igrata "turgoviata" ..ami ia si predstavi az imah edin quest vuv koito triabvashe da platia na edin dulga mu i triabvashe da mu zanesa 300.000 gold..a znaesh li che ima i edin quest 500.000 E az v nachaloto kato gi vidiah teia cifri i se shvanah ..ama kakto ti kazah stiga da namerish grada ima mesta v koito se praviat po 30.000 na edin kurs..demek toia deto ti go kazah e edin ot tiah.. axe: Za sega ne moga da ti pomogna s mag'a mo sled malko shte si pusna igrata i shte vidia kakvo moga da napravia po vuprosa da ti pomogna.. Are uspeh na vsichki Ako ima neshto pitaite.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 aXa: Отностно проблемът ти със маг'a : Проблемът с магията е, че когато вече имате достотъчно пари, за да научите нови заклинания, между другото се оказва, че е малко трудно да разберете как става това. Проблемът е в липсата на бутон, "забравен" от разработчиците. Когато сте в магическо училище, на прозореца, от който учите нови умения, натиснете клавиша [TAB] , за да се отвори нов прозорец, от който до закупите желаните магий... Надявам се да ви помогне това което съм написал.. Ако имате други въпроси питайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 10x PS: kakvo li ne probvah no tova ne bih se setil Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted July 5, 2003 Share Posted July 5, 2003 Има още много трикове в играта.. ако не можеш да се справиш с трепането на гадинки с мага пиши да ти кажа още един номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted July 5, 2003 Share Posted July 5, 2003 kazvaj, kazvaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted July 5, 2003 Share Posted July 5, 2003 OK...ето ти още един хинт .. -=- И такаа.., купили сте си магията, сложели сте си я на бутона за бърз достъп ,излизате на пътя, пристига голямото зелено нещо със бухалката и докато се опитвате да му вкарате поредния фойерверк в мутрата, си отнасяте една яка тупаница в кофата. В този момент зарязвате магия и всички подобни глупости и го намилате с меча си, съжалявайки за изхарчените преди малко пари при мага. Вторият проблем при магийте е не само мистериозният начин за тяхното научаване, но и времето. Когато имати средства, с които да си позволите най-слабите магий, гадовете са достатъчно силни за да не им пука от тях. Затова ако искате да се превърнете във SOG-версията на Гандалф, ще ви е нужно малко търпение. По принцип гадовете който ще срещнете, въоръжени само със първата си магия, ще са около четвърто ниво и ще има един или двама съответно от първо и второ. За да печелите опит в тази професия, трябва да убивате. За това по-силните дзверове ги ги оставете на плюнка живот (със меча или нещо друго), а след това ги довършете със магия - така само след 3-4 местности ще сте качили достатъчно нива на маг, за да вдигнете интелекта си достатъчно. ... -=- Надявам се този съвет да ви помогне малко -=- P.S. Ако имате още въпроси ,..питайте .. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted July 5, 2003 Share Posted July 5, 2003 znam za tova malko sled kato naucih magiite go otkrih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Когато отида до един Търговец оня ми вика че няма да ми каже къде е учителя щот имам тъмна карма.Как да си я направя светла? Имали кодове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.