Jump to content
BulForum.com

PROBLEM S RW diskowe i ustrojstwo CD-TEAC W521E

Recommended Posts

Imam zapiswa4ka Teac W512E , zapiswa na 12 i prezapiswa na 10 skorost, na samoto utrojstwo ima ispisano HIGH SPEED. Kupih Diskowe Verbatin Hi-speed x8-10, no ustrojstwoto ne gi razpoznawa kato media, koato moje da se zapiswa. Moje li niakoj da dade edno ramo po waprosa. Otkade idwa problema... SOftware kojto polzwam e NERO... Thanks na wsicki predwaritelno

Най вероятно не е от Nero, по принцип Teac устройствата са едни от най-качествените (поне бяха), но същевременно са и много капризни. Съветвам те да пробваш с друга медия, например Princo (учудващо качествени за цената си).

Ако не харесваш Princo, опитай Sony :punk

Преди това си записвал на това устройство нали!? :huh:

kinnamus said:
Imam zapiswa4ka Teac W512E , zapiswa na 12 i prezapiswa na 10 skorost, na samoto utrojstwo ima ispisano HIGH SPEED. Kupih Diskowe Verbatin Hi-speed x8-10, no ustrojstwoto ne gi razpoznawa kato media, koato moje da se zapiswa. Moje li niakoj da dade edno ramo po waprosa. Otkade idwa problema... SOftware kojto polzwam e NERO... Thanks na wsicki predwaritelno

Firmata Teac ne proizvejda otdavna cd-rw no e interesno 4e na pazara se prodavat-eee to kitai e golqma darjava.

Аз притежавам същия модел на "ТЕАС" и работя с версия 5.5.10.15 на Неро-то.

Но не съм имал проблем като твоя.Досега с RW-та съм "работил" на ,Sony,Princo,Memorex,Fuji, и други познати(и непознати)марки без проблеми за записа.Като изключим правилните разпознавания на презаписа(примерно на диска пише "RW-12" а записвачката или програмата го "подкарва на 10) особено при "дръвчетата",всичко друго при мен е наред.Такова съобщение ми е давало само когато съм "казал" на Неро-то ,че записващото устройство е "Image Drive" .Не е лошо да си поразгледаш настройките или да дадеш повече информация.Успех...

Botev1912 said:
На коя скорост ти презаписва записвачката. Ако е 4х няма как да ги запишеш тези дискове

Мисля, че не си прав. Имам Benq 48x16x48 (High speed) и си записвам RW на 4х като пич. Освен това Нерото ми дава възможност за избор между 4х и 2х :D . Също така имаше във форума подобни теми, и там някой беше споделил, че след флашване на фърмуера са се изчистили бъгове (но не помня за Teac ли ставаше дума).

alchemy said:
Мисля, че не си прав. Имам Benq 48x16x48 (High speed) и си записвам RW на 4х като пич. Освен това Нерото ми дава възможност за избор между 4х и 2х  :D . Също така имаше във форума подобни теми, и там някой беше споделил, че след флашване на фърмуера са се изчистили бъгове (но не помня за Teac ли ставаше дума).

Говорих за точно обратното. Да имаш записвачка на 4х а дискове на 12. И аз имам 32х за RW и си записвам на 4х

LP_GAZARA said:
Malko otklonqvam ot temata no takmo se setih .Molqvi kajete spored vas koi

CD-RW sa hubavi .Vzeh si nqkolko Princo i se razvaliha na 3,4 prezapis ako znaete

nqkoi hubav model 6te sam vi mnogo blagodaren ;)

Не знам при теб защо се е получило така, но аз съм презаписвал Princo-та по двадесетина пъти и още си работят без проблем (на CD-RW Lite ON). :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...