hldd3n Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 Skoro se navih da si kopuvam nqkakav lubitelski malak teleskop i pitah kvi sa cenite v 1 drug forum specialno za astronimiq i mi kazaha po-hubavo da si kupq binokal , i 4e sas nego sushto spokoino moga da nabludavam kosm. obekti dori kato spatnicite na upiter ... Interesuva me kakvo gore dolu izobrajenie moga da polu4a s 1 sredno golqm binokal i s 1 malak teleskop i kakvo e po-dobre da si kupq ... ako nqkoi moje da mi otgovori i znae shte e dobre da postne i nqkoia cena .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 emi edno priatelche si kupi za 150$ mnogo gotin ot trakia nabludavahme tepetata.ale super kef.Obache ako naitina iskash da si vzemesh gotin tribvat ti pone 300$. neznam dali izobshto shte mozesh da gledash sputnicite na Upiter no shte mozesh da razgledash lunata i drugi raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 Skoro se navih da si kopuvam nqkakav lubitelski malak teleskop i pitah kvi sa cenite v 1 drug forum specialno za astronimiq i mi kazaha po-hubavo da si kupq binokal , i 4e sas nego sushto spokoino moga da nabludavam kosm. obekti dori kato spatnicite na upiter ... Interesuva me kakvo gore dolu izobrajenie moga da polu4a s 1 sredno golqm binokal i s 1 malak teleskop i kakvo e po-dobre da si kupq ... ako nqkoi moje da mi otgovori i znae shte e dobre da postne i nqkoia cena .. S xubav skup teleskop se vijda po xubavo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 30, 2003 Share Posted May 30, 2003 Skoro se navih da si kopuvam nqkakav lubitelski malak teleskop i pitah kvi sa cenite v 1 drug forum specialno za astronimiq i mi kazaha po-hubavo da si kupq binokal , i 4e sas nego sushto spokoino moga da nabludavam kosm. obekti dori kato spatnicite na upiter ... Interesuva me kakvo gore dolu izobrajenie moga da polu4a s 1 sredno golqm binokal i s 1 malak teleskop i kakvo e po-dobre da si kupq ... ako nqkoi moje da mi otgovori i znae shte e dobre da postne i nqkoia cena .. S xubav skup teleskop se vijda po xubavo! obshto vzeto tribva bai pari da dadesh za da si kupish neshto koeto si zasluzava.kazi ti kolko pari shte dadesh i gore dolu shte ti kaza kakuv shte si vzemesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Kade gi namirate teq eftinki neshta we az gledax proffesionalen teleskop sas si4kite mu extras $1500 i se otkazax shtoto i az edno vreme iskax da stavam astolog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Kade gi namirate teq eftinki neshta we az gledax proffesionalen teleskop sas si4kite mu extras $1500 i se otkazax shtoto i az edno vreme iskax da stavam astolog! ale ima i po evtini deto sushto vurshat rabota.prodavaha v edin magazin za 200$,lunata se vizdashe chestno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Ama az neiska da gledam lunata i lanetite iskam da vijdam dalechni zvezdi i suzvezdia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Ama az neiska da gledam lunata i lanetite iskam da vijdam dalechni zvezdi i suzvezdia! emi togava naistina tribva da dades pone 1500$ kolkoto ti kaza i poveche za da mozesh da gledash tova koeto iskash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 Po-dobre da si me4aq daje moje da vidq zvezdi po toq na4im bezplatno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 ale ima edna programa ako mnogo se interisuvash za zvezdi moga da ti e kaza da si e svalish /NEW_FTP/Docs/celestia-win32-1.2.51.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 i ko prai taqa program ka ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 malee taq programka e luda!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 malee taq programka e luda!!!!!! tai deto sum e pisal,ako e taia mnogo e gotina nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted May 31, 2003 Author Share Posted May 31, 2003 4esto luda az si svalih Starry Night Pro 4 :PP kofti razmazka ;D JESUS neznam az bqh ostanal s vpe4atlenieto 4e s teleskop za 200-300$ spokoino mojesh da nabludavash dosta dobri izobrajeniq na mars i jupiter ... Qvno sam se zabludil ... e zasega literaturata i Starry night pro 4 mi stigat ;P 1 den kato stana bogat i izvesten shte si kupq profes. Teleskop ! mersi za infoto ako mojete da mi dadete i nqkvo url s teleskopi i info-ta i snimki na izobrajeniq shte e super Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 abe ne znam.. ama ako shte gledash neshto, po-daleche ot lunata, opredeleno shte tqbva da e na stabilen stativ.. sys binokyl, bez stativ, nishto nqma da vidish, ako nqma kak da go zadyrjish fiksiran, ako shte i miliardi pyti da uvelichava :> az imah edno teleskopche... s koeto gledah kraterite po lunata.. mislq che uvelichavashe sys zoom ot 40-80x, no moje i da se byrkam... po-dalechnite neshta, ne mojeh da gi vidq dostatychno dobre, shtoto veche osvetenostta stavashe mnogo slaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 31, 2003 Share Posted May 31, 2003 4esto luda az si svalih Starry Night Pro 4 :PP kofti razmazka ;D JESUS neznam az bqh ostanal s vpe4atlenieto 4e s teleskop za 200-300$ spokoino mojesh da nabludavash dosta dobri izobrajeniq na mars i jupiter ... Qvno sam se zabludil ... e zasega literaturata i Starry night pro 4 mi stigat ;P 1 den kato stana bogat i izvesten shte si kupq profes. Teleskop ! mersi za infoto ako mojete da mi dadete i nqkvo url s teleskopi i info-ta i snimki na izobrajeniq shte e super otkude si e svali programata starry night pro 4.Ako mozesh kachi e tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hldd3n Posted June 1, 2003 Author Share Posted June 1, 2003 mm imashe 1 post v games ... za neq i ot tam vidqh ima q na ftl i v data.bg ... ! prepora4vam vi da si svalite pone 1 disc 2riq ima nqkvi film4eta mai no ne sam go svalil ... spored men better ot --> tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.