Jump to content
BulForum.com

Kак да си направя DVD


smilenk

Recommended Posts

Кажете как мога да си направя ка4ествено DVD от AVI,но да стане с качествена картина,мако екстри:),и наи важното: със звук 5+1.Ште съм ви много задължен ако ми помогнете.А също и някакъв по лесен начин за копиране на орегинални DVD-та.

Link to comment
Share on other sites

Всъщност именно в този форум пуснах един сърч и намерих доста линкове за това как се прави.Всички обаче бяха доста зле и крайният ефект беше отвратителен.Така че може да се каже,става трудно.При мен проблемът е в софтуера за видео компресията,не мога да намеря подходящ.Иначе със субтитрите и звукът нямам проблем.

Link to comment
Share on other sites

Я опитай с mainconcept, besweet и за накрая DVDLab Pro или DVD Maestro. Интерфейсът на DVDLab е по-интуитивен, но като цяло двете програми много си приличат. Описание за това с коя какво да направиш има в мрежата... на мен не ми се пишат фермани точно сега :P DVD-тата стават перфектни, 5.1 звук, субтитри и аудио на колкото си искаш езици, но само ако оригиналният AVI файл е с добро качество. а за копиране на DVD ползвай DVD Shrink - има я на всякъде

 

Айде и да ме споменаваш с добро :))

Link to comment
Share on other sites

Конвeртираш видеото с TMPGEnc Plus във формат за ДВД.Аудиото го оставяш така ако е AC3.След това използваш някоя от следните програми:DVD Lab Pro,Adobe Encore DVD,DVD Maestro за да им направиш менюта,сцени,да вкараш субтитри.Стават перфектни ДВД та,като фабричните.

Айде и един линк да дам на български горе долу да навлезнеш малко в материята:)):линк

Link to comment
Share on other sites

Да бе и аз го ръчкам тоя TMPGEnc Plus ама нищо.Също така звукът трябва да се отдели и след това да се fix-не,защото се променя битрейта и още няколко неща.

Link to comment
Share on other sites

Кажете как мога да си направя ка4ествено  DVD от AVI,но да стане  с качествена картина,мако екстри:),и наи важното: със звук 5+1.Ште съм ви много задължен ако ми помогнете.А също и някакъв по лесен начин за копиране на орегинални DVD-та.

 

звук в DVD, АС3 и МР3

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...