Jump to content
BulForum.com

Taxi Driver


coyote

Recommended Posts

Potursih ,dali niakoi ne e pisal za tozi film neshto,no ako ima neshto-niama nishto!

Interesno mi e mnenieto na horata za tozi film.Chuval sum mnogo hora da kazvat "AAAA,TOVA E FILMA!!!" i az nai-posle se reshih da go gledam.Okaza se , che sum go gledal de,no niama znachenie.Misulta mi e che tozi super prehvalen film vsushtnost otraziava skukata na edin chovek(v sluchaia shofior na taksi) koito izpitva ogromnoto jelanie za napravi neshto znachimo i nishto poveche.Ako Tarantino(edvam go disham) napravi savremenen variant moje i da stane interesno.

 

 

Molia niakoi deto mnogo se kefi na filma da napravi malko po-obstoen komentar,che moje puk i az neshto da sum propusnal i da ne sum go razbral de.Tezi dumi sa bez ironia! :excl:

Link to comment
Share on other sites

Аз го харесвам тоя филм, не се вижда всеки ден подобна история и си струва да се види, дори и само заради "общата култура"

А сцената пред огледалото култова :punk

Link to comment
Share on other sites

Abe imashe edin film s Kevin Speisi,nepomnia kak se kazvashe(amerikanski prelesti ili neshto takova)deto iskashe da chuka sauchenichkata na dashteria si.Ako ne ste go gledali,a Taxi Driver vi e vpechatlil-tova e filma,koito naistina shte vi raztursi pichove i pichki (s izvinenie pred damite) :angry1

Link to comment
Share on other sites

С кое точно ще ме разтърси? С историята на един мъж на средна възраст, в криза.. Или ще ме впечатли малката палавница - Лолитка? Или може би неосъществения педераст. Или пък онзи психо, дето снимаше и дърпаше здраво от лулата на мира. Дали пък да не се вживея в драматичната роля на http://www.imdb.com/name/nm0000301/... С други думи - не ме впечатли чак толкова този филм.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Не бъдете прекалено критични,все пак "Шофьор на такси" е филм отпреди почти 30 години и за времето си е бил шедьовър.Фактът,че продължава да бъде коментиран с интерес след толкова години говори сам по себе си.Аз съм ЗА! :punk

Да не забравяме и култовото-R u talkin' to me? :)

Link to comment
Share on other sites

Има една такава фраза:когато фактите говорят и боговете мълчат.Този филм е класика,а не всеки може да се похвали с такъв статут;"Оскарите",които взима също са показателни;в класацията на филмовите критици "Шофьор на такси" е обявен за най-добър филм за XXв.,а Де Ниро-най-добър актьор на XXв.;погледнете режисьора на филма-Мартин Скорсезе,който е създател на шедьовър като "Разяреният бик",а помощник му е Франсис-Форд Копола(трилогията "Кръстникът";"Апокалипсис сега";"Дракула").Мисля си,че няма какво да се каже повече по този въпрос.

Link to comment
Share on other sites

Филмът е хубав, макар и малко по-бавен, отколкото ми харесва. Във всеки случай изобщо не е подходящ за любителите на съвременните екшъни, където героят бастисва гаднярите с дузини, докато си чопли зъбите с клечка. Това е реалистичен филм и въпреки това увлекателен, което е рядка комбинация.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...