Jump to content
BulForum.com

vapros za Sanitarium !

hldd3n

Recommended Posts

ami tazi igra si tragva we az sam s XP i na men mi tragva :) samo 4e waw wareza sa ka4eni samo 2-ta diska vav papka Sanitarium e ka4en disk 1 ot igratra avav papka samitarium 2 e ka4en disk2 ot igrata ima oshte edin disk ot igrata ako reshish obadi se da go ka4a:)

super shte e :D ... az svalih samo parviq za parvite misii .. oba4e zabiva i mi dropy .. nadqvam se kato svalq vsi4ki da tragne ...

a ako moje da mi kajete ot kade da vzema i orqzaniq shte e super mersi .!

Haha da obi4am tazi igra !!

Mnogo e izgarmqna .. v samoto na4alo oshte Onzi ludiq kak si blaska glavata v stenata ! ! !! :devil I 2ra misia s lapetata shezofrenitsi .. ili bavnorazvivashti ne pomnq e oshte po namazvashta.Drugite gi pomnq smatno, no sam siguren 4e na vsqka imashe neshto koeto da me nakefi =]

Igrata roX koito obi4a quest-ove trqbva da q izigrae

mi pi4 az otdavna shah da sum go ka4il ..... ako imah vuzmojnost no imam problem s uploada sry she vida dali ot edno drugo pc she moa da go ka4a ..... no ot moito nqma kak pusna li da uploadvam neshto celiq net se skapva i pla4e za res PCto 4ak sled tva se opravq neta i posle pak puskam uploada i si4ko ot na4alo :(

ahh.. krivo poznat mi e tozi problem ... na edin priqtel sashto se nasirashe si4ko pri upload ... no kato si smeni wina se opravi .... Emi ako mojesh nqkak si da go ka4ish shte e super ako ne ne ... mersi vse pak :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...