Jump to content
BulForum.com

Catch Me If You Can - CMIYC


Recommended Posts

Ale pi4 maina svalix si go toq film predi dva dena i vednaga si namerix subtiri,kuf si takuv 4e ne mojesh da si namerish.Vlizash v www.dir.bg GLEDAI DOBRE pishesh na tursa4kata Subtitles i natiskash Enter,i tva e posle ti izlizat mnogo raboti izredeni na dolu v kolonka tursish kadeto da pishe Subtitri za Filmi kato vleznesh vednaga na purvata stranica shte gi vidish taka dulgo tursinite subtitri ot tebe,te ne sa pokazani dva diska pishe go samo edin put ve4e kato gi downlaodvash shte ti izleznat na PC-to kakto trqbva da e shte sa Cathc me if you can.CD1 i pak sushtoto CD2.dovolen li si :argue

Link to comment
Share on other sites

Abe az tezi subtitri gi imam v 20 varianta no ne stavat.Tezi koito mi dade svar6vat 2 min. predi kraq i posle na 2-q disk savsem mu se ebava mamata. zatova iskah subtitri to4no za versiqta ot WAREZ to4no za CMIYC.

No blagodarq ti vse pak!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Abe hora kak da vi obqsnq 4e vsi4ki vazmogni subtitri svar6vat predi kraq na parvata 4ast a na vtorata s tezi za koito govorite stava mandga s grozde.Prosto az si izteglih poslednata CMIYC versiq na filma i nikakvi subtitri ne stavat a tezi ot Warez ne moga da gi pusna.Neznam kak!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Abe hora kak da gi pusna tezi 5 MB-tovi subtitri molq Vi kagete.

5 MB-towite subtitri deto sa w dir vobsub se gledat s programa koiato tochno taka se kazwa - VobSub.

 

Saita na avtora e http://www.gabest.org/,

 

Towa http://tar.hu/gabest2/VobSub_2.23.exe e pulnata wersia na programta koiato po princip e za wadene na subtitrite ot DVD.

 

A towa http://www.gabest.org/downloads/DVobSub_2.23.exe e samo DirectShow filter-a koito ti e neobhodim na tebe za da gledash wuprosnite subtitri (wkluchen e i w pulnata wersia ako predpochitash neia).

Link to comment
Share on other sites

Blagodarq Mnogo no sega moga li tezi titri da gi pusna na BG.Ina4e gi podkarah ama Engli6a mi e na nivo 4.5.

HELP za titrite na BG!!!!!!!!!!!!

E-e-e-e ti pa sia mnogo iskash !!!

 

Tazi programa, VobSub, ima w nastrokite da si izbirash ezika, no samo ako ima wuobshte drug ezik.

A dali ima drug ezik - neznam dali filma e izleznal na DVD w BG i dali tezi sub's sa swaliani ot bulgarsko DVD. Silno se sumniawam.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...