Jump to content
BulForum.com

Продавам нов SpyderX Elite калибратор за монитор (модел SXEL100)


Recommended Posts

Posted (edited)
Spoiler

Закупен преди седмица от чужбина (има фактура), ползван 1 път.
Функционално и визуално нов.


SpyderX ELITE е модел от най-високият клас калибратор за монитор на Datacolor и е предназначен за професионални потребители и организации, които регулярно имат необходимост от калибриране на множество екрани към една и съща норма, напасване на екраните директно един към друг и периодична проверка на качествата на монитори (например, при избор на нов вид екрани за закупуване, или за преценка кога даден монитор е изчерпал своя ресурс и трябва да бъде изваден от отговорна работа).

Тъй като на професионалистите често пъти се налага да работят в различни условия, софтуерът на SpyderX ELITE дава и най-голям набор от възможни методи на калибриране. Когато бързината е от най-голямо значение, може да се използва вграденият Step-by-step assistant с опциите за пълна калибрация (FullCAL), повторна калибрация (ReCAL) и проверка за годност (CheckCAL). Ако е необходим разширен контрол върху настройките за калибрация, експертната конзола предоставя достъп до всички параметри на един екран. В случай, че е нужна максимална прецизност при напасването между отделните екрани на една или повече работни станции, софтуерът предоставя функцията StudioMatch, при която можете да използвате един екран за отправна точка и да калибрирате всички останали според неговите характеристики.

Друго нововъведение в софтуера на SpyderX ELITE е алгоритъмът за допълнителна фина настройка на сивия баланс, който липсваше досега. Също така, програмата има уникалната възможност за ръчна донастройка на генерираните от програмата цветни профили (т.н. SpyderTune функция) и разширява възможностите за качествен екранен контрол с измерване на още два параметъра: равномерност на яркост и цветопредаване по цялата площ на екрана и измерване на акуратността на предаване на конкретни, посочени от потребителя цветове. Тази последна функция е от изключителна важност за индустриални потребители, които работят с цветни каталози като RAL, BS или Pantone и трябва да бъдат сигурни, че използваните цветове се визуализират правилно на екран.

Трета важна група потребители на SpyderX ELITE са професионалните продукционни студия за видео и графика, които изработват материали, предназначени за излъчване по телевизията или на филм. За тях софтуерът на SpyderX ELITE предлага калибриране на цветовете в съответствие с изискванията на ITU/EBU (цветно пространство Rec. 709 HD)

 

Цена - 400лв.

 

Намира се в Пловдив, за връзка на лично или на 0878190205

datacolor-spyderx-elite-1.jpg

datacolor-spyderx-elite-2.jpg

Spoiler

datacolor-spyderx-elite-3.jpg

 

 

Edited by Yorikkk
Продаден
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...