Jump to content
BulForum.com
Sign in to follow this  
head_up

Bluetooth handsfree за мобилен телефон

Recommended Posts

Търся си читаво такова устройство, от тези за едно ухо, със скобичката зад ухото. Не са ми нужни разните китайчета, които ги има под път и над път. Трябва ми да микрофона да хваща много качествен звук, гледам има разни с dsp-та вътре, не знам вършат ли работа, но това лесно ще се разбере. Желателно да е малко ползвано или ново и ненужно. Или поне батерията да е в отлично здраве - средно им дават 5-6 часа разговор, 150-200 часа изчакване, горе-долу това очаквам - да го зареждам веднъж в седмицата.
Нямам предпочитания към марка. Цената си я предложете според устройството, ако ме устройва - добре, гледам в емаг-а по 25-30 лв разни нови самсунги, хуавейки, плантроникси, алтернатива има, но първо да си попитам кой какво има по шкафовете - може да ми хареса :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Имам две китайчета за 15лв са твои двете.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Изрично съм посочил, че точно такива китайчета не ме интересуват, тъй като по презумция - не струват. Но ако имаш основание да твърдиш друго - пиши на лс.

Share this post


Link to post
Share on other sites

еми щото са две и като ги заредиш общо трябва да изкарат няколко дена, колкото примерно едно оригинално... аз съм ги ползвал по един два пъти само щото са ми неудобно и си намерих от плейстейшън 3 една голяма и с нея ми е най-удобно

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×