Jump to content
BulForum.com

Jazz i Faust

rambo

Recommended Posts

Да заинтересуван съм от тази игра. Играя я често. Превъртял съм е с Фауст, но с Джаз стигам до подредбата на един надгробен камък от малки парченца. Просто това не мога да го мина. Ако някой го е минал моля да пише, защото искам да стигна по-нататък.

Мерси предварително!

Java said:
Tazi igra da ne bi da prilicha na Jazz Jackrabit 2?

Не разказва се за двама герои, коити изживяват своите приклюлечения. Играта при единия е коренно различна при другия. Ето линк към нея тук

delta said:
Да заинтересуван съм от тази игра. Играя я често. Превъртял съм е с Фауст, но с Джаз стигам до подредбата на един надгробен камък от малки парченца. Просто това не мога да го мина. Ако някой го е минал моля да пише, защото искам да стигна по-нататък.

Мерси предварително!

i az stigam do tam i tova nz i nz ako nqkoi q igrae neka da kaje dve tri prikazki

GeorgiK said:
Ужасно е тъпа, с ужасен контрол и звук и всичко. Не си заслужава.

Не съм съгласен. какво им е на звука и контрола.

i az sym q igral

mnoo me drazni 4e za da ide6 nqkyde ( deto ti mesti glednata to4ka , nz kak mu e to4noto ima ) ne cyka6 na kraq na pytekata koqto vijda6 , ami malko predi da svyr6i

Ina4e igrata e mnogo dobre 4e e na BG , grafika , zvuci -=> dovolen sym

stignh do 3-4 nivo nqkyde ( edni det pu6at , edni s edna zniq , edin magazin na kei ..... ) i ne go minah

rambo said:
ТРЯБВА МИ РАЗБИВАЧКА НА ПАРОЛИ.БЛАГОДАРЯ ЗА МИНУТКАТА ВНИМАНИЕ. :punk  :punk  :punk  :punk  :punk  :punk  :punk

Тоя пост не е за тука. Темата е за Jazz i Faust, доколкото виждам, а твоето желание можеш да поръчаш тук

Ама да ти кажа, че не е редно да питаш за такива програми, защото могат админите и модераторите да ти изтрият поста и да ти пуснат 20%. Ти си преценяваш.

Прочети правилата на форума тук

При мен курсура си се наглася както иска. Ту прихване hot spot-а ту го изпусне. Играчите не ходят точно там където им посоча. Музика няма реално. Има някакво тинтири минтири което само дразни. За купищата бъгове да не говоря. Изобщо играта повече къса нерви с глупостите си отколкото да впечатли с история което е най-важното в quest-овете.

QUOTE(GeorgiK @ Sep 3 2004, 11:32 AM)
!--QuoteEBegin-->При мен курсура си се наглася както иска. Ту прихване hot spot-а ту го изпусне. Играчите не ходят точно там където им посоча. Музика няма реално. Има някакво тинтири минтири което само дразни. За купищата бъгове да не говоря. Изобщо играта повече къса нерви с глупостите си отколкото да впечатли с история което е най-важното в quest-овете.

Това е твое мнение и айде да не се караме. За теб играта е лоша, но на мен ми харесва. Сега може нещо контролите да са ти разбазикани, но това е друг въпрос.

Пич не се караме. Аз си казах мнението, ти - твоето. Не те карам да не харесваш играта. Играй си я. Просто обясних защо не ми харесва. Направих го защото ти попита. Нямам никаква полза от това да те убеждавам че играта е тъпа. Не го правя. Have fun with the game!

GeorgiK said:
Пич не се караме. Аз си казах мнението, ти - твоето. Не те карам да не харесваш играта. Играй си я. Просто обясних защо не ми харесва. Направих го защото ти попита. Нямам никаква полза от това да те убеждавам че играта е тъпа. Не го правя. Have fun with the game!

Благодаря! Нека така да е. Няма проблеми.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Значи преди 2-3 седмици си инсталирах Джаз и Фауст.Превартях всичко с Фауст.Но с Джаз не е толкова лесно,стигам до хижата на вдовицата и намирам шапката и празната ботилка.Но само до там. :confused Ако някои знае как да продалжа да казва.

Благодаря предварително!!! :D

• 5 months later...

Играта е твърде кратка и доста елементарна откъм загадки - според мен не си струва.Има и неприятни бъгове ( както е писано по- горе ).

Аз стигам до когато магьосника ми иска 1 глава и една надгробна плоча. Взимам аз главата ама за надгробната плоча ми казва че е мноо тежка. Кво да напраа та да я взема ? :confused

• 1 month later...

Някой може ли да ми даде работещ линк за да изтегля тази игра?При японците не можах да я намеря.Благодаря предварително!! :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...