Jump to content
BulForum.com

Интервю в посолството на САЩ


Black Knight

Recommended Posts

Предстои ми интервю за работна виза! Имам много неясноти като се започне от това на какъв език се води интервюто да това какви са възможните въпроси.

Нека някой сподели ако има опит в подобно начинание!

Link to comment
Share on other sites

На английски е и питат каквото им падне, особенно ако ти се падне за интервюер една дърта скумрия :cry :ph34r: :pirate . На мен ми се падна един готин пич с брада, който ме пита само какво съм служил в казармата и дали в Пловдив е по-готино от София :D ..... Впрочем ти за H2B ли си?

Link to comment
Share on other sites

На английски е и питат каквото им падне, особенно ако ти се падне за интервюер една дърта скумрия  :cry  :ph34r:  :pirate . На мен ми се падна един готин пич с брада, който ме пита само какво съм служил в казармата и дали в Пловдив е по-готино от София  :D ..... Впрочем ти за H2B ли си?

Ами незнам чакам всеки момент документите си

Link to comment
Share on other sites

Като цяло не се притеснявай.

 

В посолството са двама души - мъж и жена. Като според всички жената била "по-гадна" и задавала по-неудобни въпроси, а брадатия чичко е по веселяк. В крайна сметка нещата са следните:

На първо място трябва да си 100000000% сигурен че документите са ти в пълна изрядност. Те самите си правата доста сериозно разследване за теб самия и най-малката грешка при документите може да ти коства визата тъй като си мислят че ги лъжеш.

На второ място утивайки на интервю трябва да представиш документи за собственост на имоти, семеен бизнес примерно с което да им покажеш че си далеч от мисълта да имигрираш там. :)

На трето място трябва да отговаряш възможно най-крато, точно и ясно. През тези хора минават хиляди хора - не им се слуша *вицовете* на всеки. Задължителни са отговорите само с ДА и НЕ когато те са такива.

 

Общо взето това е: Доста от това да ли ще ти дадат виза зависи и щата и града в който кандидатстваш поради терористични заплахи. Ти в кой щат си подал документи и какво ше работиш ако не е тайна ра збира се.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...