Jump to content
BulForum.com

Proxy


Pixel4e

Recommended Posts

Kakto ve4e moje bi znaete az se namiram v US. Vsi4ki bylgarski stranici sa ograni4eni samo do localni potrebiteli poradi skypata taksa za intenacionalen site. 4udeh se dali nqkoi ima proxy koeto da mi dade dostyp kym warez.ru ili nqkoi drugi download site-ove, kato free.techno-link.com ili mp3-bg.com.

Thanx in advance.

Link to comment
Share on other sites

Мисля, че не е това начина да търсите тези проксита ;). Обикновено те си имат лист с адреси, които да приемат и другите ги игнорират. Следователно за да получите това прокси трябва да се обърнете към някой ваш близък. Случайно да го получите малко не ми се вярва, но се пак има и таква възможност.

Link to comment
Share on other sites

Мисля, че не е това начина да търсите тези проксита ;). Обикновено те си имат лист с адреси, които да приемат и другите ги игнорират. Следователно  за да получите това прокси трябва да се обърнете към някой ваш близък. Случайно да го получите малко не ми се вярва, но се пак има и таква възможност.

Ok perefraziram:

anonymous, non-restricted proxy sys dostyp do bylgarski warez site-ove.

 

BTW tova s moq "blizyk" ne go razbiram, tyi kato navsqkyde po internet ima proxy listings. Problema e tam 4e nqma bylgarski. :(

Link to comment
Share on other sites

в смисъл че се вижда от всякъде ли

Mdaa...

 

Kogato probvam warez.ru me prepra6ta kym nqkakva ruska tyrsa4ka(qvno domain for sale), koito sym siguren 4e vie ne vijdate. :) Funny stuff.

Link to comment
Share on other sites

Относно Proxy-то, най-лесният вариант е да намериш приятел, който да си пусне прокси, поне така стана при мен, когато бях на същото място ;) . Иначе почво едно къртовско ровене и пробвани на прокситата от каунтерите :wacko: :wir :blink:

 

Относно warez.ru, просто евроком в тяхната си мрежа могат с DNS-си да правят каквото си искат, на пример като се напише www.yahoo.com да ви се отвори Google ;) т.е има си истински руски сайт видим за целия свят с изклучение на нас, които виждаме любимото warezru. Иначе форума се вижда през http://warezru.veno.biz......

Link to comment
Share on other sites

Относно Proxy-то, най-лесният вариант е да намериш приятел, който да си пусне прокси, поне така стана при мен, когато бях на същото място ;) . Иначе почво едно къртовско ровене и пробвани на прокситата от каунтерите  :wacko:  :wir  :blink:

 

Относно warez.ru, просто евроком в тяхната си мрежа могат с DNS-си да правят каквото си искат, на пример като се напише www.yahoo.com да ви се отвори Google  ;) т.е има си истински руски сайт видим за целия свят с изклучение на нас, които виждаме любимото warezru. Иначе форума се вижда през http://warezru.veno.biz......

 

Abe i az taka znam, sega prosto trqbva da namerq nqkoi koito nqma konveir ot downloadi, da mi otpusne malko bandwidth. *wink* *wink* :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...