Jump to content
BulForum.com

Уиндоус ХР Про - забива при зареждане


Recommended Posts

limpbizkit_fena, проблема ти вероятно не е хардуерен, а софтуерен, свързан с операционната система. Следователно темата ти не е за Хардуер, а за Win_Appz форума. Освен това - заглавието ти не отговаря на правилата на форума. В тях е казано:

9.  Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата.

Надявам се го разбираш. Ако все още не си се запознал с правилата - направи го сега - Правила на Форума. И се придържай към тях. Ще променя заглавието на темата ти, за да добиеш представа какво заглавие смятаме тук за приемливо, а и защото това все пак ти е първият пост. За напред правилата важат и за теб, както и за всички нас. Имай го предвид, за да нямаме неприятни моменти.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...