Jump to content
BulForum.com

Търся developer за изработка на онлайн магазин


Recommended Posts

Търся изработка на онлайн магазин със следните параметри:

 

- Клиентите ще пазаруват без регистрация

- въвеждане на категории и продукти

- продуктите ще бъдат в нещо като кутийки ( както е в повечето онлайн магазини ), трябва да имат текст, снимки ( 1 централна + примерно 3 допълнителни, които да могат да бъдат zoom-вани при желание на клиента, разбира се трябва да се оразмеряват автоматично ), също така бутон купи, бутон лайк за фейсбук и други подобни бутони, които биха увеличили видимостта на продукта

- трябва да може да се въвежда наличност на продуктите

- при поръчка на 1бр. продукт, от наличността трябва да се приспада 1бр., но поръчката да отива в някакъв раздел непотвърдени поръчки и само след ръчно потвърждение да отива в потвърдени. Ако продукт от непотвърдени бъде изтрит, автоматично да добавя 1бр. към наличността на съответния продукт, защото той не е закупен поради някаква причина.

- вариантите за доставка ще са само с наложен платеж така, че нямам нужда от разплащателни системи

- изчистен дизайн, като аз имам визия как искам да изглежда, но в ход на разработването може да излиза нещо дребно, което да добавим ( обикновено е някоя дребна опция, ако тя разбира се не затрудни ужасно разработчика, или някакво донаместване по дизайна )

- Цветовете и разни детайли ще подам аз, но ще се радвам ако и Вие имате предложение как да изглежда по-добре, лого съм изработил, само трябва да се постави

- След като клиента е добавил 1 или повече продукта в кошницата, checkout-ва и при натискането на бутона, трябва да му се появява резюме на поръчката, от където да може да маха продукти, да добавя повече бройки, там да се виждат имената на продуктите и техните титулярни снимки, ако желае пак да види продукта, да кликне на продукта и да го отведе там. След като е приключил с избора натиска бутон Следваща стъпка и отива на страница където трябва да попълни информацията за доставка, поле за забележки, да има отметка дали иска да види продукта преди да плати, след което финализиране на поръчката.

- Добавяне на онлайн чат от рода на Zopim, като аз ще си направя акаунт, разработчикът само трябва да добави кода

- Кодове за отстъпки, които да се управляват през админ панела и при въвеждане от клиента да променя цената със съответния % ( разбира се това означава, че на checkout страницата трябва да има и поле за код за отстъпка :) )

- добавяне някъде из страницата на фейсбук widget, за което пак ще дам готов код

- Добавяне на код за брояч

- Добавяне на бутони из сайта, като "Безплатна доставка при поръчки над 100лв." и подобни, като аз ще си изработя бутоните

 

това е първата част от изискванията, за която ще искам отделна цена, а това е добавка, която не е задължителна за която ще очаквам допълнителна цена:

 

- регистрация на търговци на едро, които след одобрение от мен могат да купуват продукти с намаления, които аз съм въвел в техния профил от админ панела. Пример търговец Х купува 10 продукта на цена на сайта 10лв. но аз съм му задал отстъпка 50% съответно при чекаут ще поръча 10 продукта по 5лв. Регистрацията ще става през бутон на централната страница "За търговци на едро" който ще ги отвежда на страница, където ще бъде обяснен начина на работа и линк за регистрация. Всичко това може да бъде заменено от добра система за афилиейти.

 

В хода на разработката някои неща могат да се променят и други да отпаднат, това са нещата за които се сещам в момента.

 

За контакти: skype: batneis

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...