Jump to content
BulForum.com

Търся частен учител по английски


Recommended Posts

Благодаря за предложенията!

Намерих си учител.

Бъдете здрави!

----------------

Търся си частен учител по английски, щото повече не се издържа. Английския ми е зле, мога да чета и разбирам доста от текстовете в мрежата, но никога не съм говорил езика. Граматиката ми е пълна мъгла. Учил съм думи от филмите и интернет. На курсове с много хора не ми се ходи, защото нямам добро мнение за подобни курсове - един напред, друг назад, не определяш сам динамиката и акцента върху по-трудните моменти. А и не мисля, че частните уроци ще са много по-скъпи от групов курс.

Нямам си на идея колко часа ще са ми необходими, за да се почувствам по-сигурен с езика и да мога да разговарям на някакво работно ниво, както и да пиша прости служебни писма. Работя и мога да ходя на частни уроци през седмицата някои вечери след 18 часа, а събота и неделя не е проблем през деня. Мисля, че един или два пъти седмично с повечко домашни упражнения е разумно, като за начало.

Не съм добре запознат с цените на частните уроци, но съм решил да инвестирам в себе си, така че цената вероятно ще зависи и от качеството. Предпочитам учителя да е с опит.

 

Ще се опитам да си следя темата, ако има предложения, но може би е по-добре да ми пишете лично съобщение.

Предварително благодаря!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...