Jump to content
BulForum.com

Работа в Германия


Recommended Posts

Моя приятелка спешно търси хора за работа в Германия. Квартирата ще е безплатна,  ще има и договор...

Ако някой се интересува, нека пише на лични.

 

Link to comment
Share on other sites

Адски натоварена съм в службата напоследък, работя денонощно, не ми се събират и по два-три часа сън, взе да ми прилошава от преумора... Не, че дължа някому обяснения...

Може обявата ми да е прозвучала тъпо, не съм претендирала да е научен труд... Нито пък, че човек трябва да припадне, щом чуе, че става въпрос за страната, просто споменах, за къде става въпрос, има значение, дали ще е в Германия, Канада, Мароко или Зимбабве...

Отговорих на всички, които проявиха интерес. :))

Все пак ще уточня това, за което ме помоли моя приятелка:

 

В момента се търсят спешно да заминат две сериозни жени/момичета за работа като барманки в заведение за нощна смяна; има игрални автомати, шефът бил сериозен и свестен човек.

На момичетата се предлага заплата от 800 евро, плюс безплатна квартира, естествено, бакшишите са за тях, около 30 евро средно на смяна, осигурява им се договор, а ако не знаят езика, им се плаща и тримесечен курс с диплома. Приятелката ми е там с мъжа си, ще им помага и ще отговаря за тяхната безопасност. Градчето е малко, много спокойно, на 80 км. от Франкфурт. 

Очаква се всеки момент пак да се търсят и места в строителството, вече помогнах на двама познати да заминат, работят си и са доволни, всичко е наред с плащането, започват от 850 евро стартова заплата с договор, безплатна квартира и храна. Парите не са много, но поне се плащат редовно и няма проблем от тази гледна точка. Очаква се също така и около Нова Година да сключат договор с някакъв завод, така че тепърва ще изскачат още работни места. Между другото, жените, които заминат да работят като барманки, имат уверението, че в най-скоро време ще им се помогне на мъжете/приятелите им с работа в строителството, ако желаят. Това е. Пишете, ако имате интерес!

Link to comment
Share on other sites

Добре,харесва ми офертата ви но искате ли комисионна преди да се замине и общо взето какви са ви изискванията към работниците преди и след тяхното заминаване ??

Link to comment
Share on other sites

Комисионни НЕ взимаме нито аз, нито приятелката ми в Германия!

В момента се търсят строители, които могат да зидат и шпакловат!

Ако има такива да пишат тук или на ЛС.

Изискванията са да са съвестни, отговорни, трудолюбиви и да не пият...алкохолици НЕ искаме!

Да не са кавгаджии и избухливи това е.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...