Jump to content
BulForum.com

Предлагам работа


Recommended Posts

Здравейте, Набирам швачки за Пловдив. Фирмата е със 20 годишен опит в шивашкия бизнес и с търговията на всякакъв вид шевни машини и гладачна техника.
Набираме професионални (с опит) шивачи/ки. Работата е на манипулации. Заплатите са твърди (щатни) от 400 - 500лв в зависимост от сръчността на хората. Всички работници получават и по 2лв. на ден (бонус) за храна или транспорт. Минималния брой хора които в момента ми трябват е 10 а може и повече. Работното време е от 8.00ч до 17.00ч с три почивки.
Работим пълно ишлеме със сключени договори с чуждестранни фирми, изработваме само горни облекла (сака, палта, елеци, якета)
Обявата въжи за Пловдив.
На хората които имат желание но са от селата Труд, Графа, Черноземен, Песнопой, гр. Баня осигуряваме безплатен транспорт сутрин и вечер.
А за тези които са от други близки населени места около Пловдив и се съберат над 6 човека и един от тях е шофьор им предоставяме бус нов модел и гориво, за да могат да се транспортират безплатно. Тези хора също получават по 2лв. на ден.
Ако някой прояви интерес да пише тук или на ЛС за повече подробности телефон за връзка: 0889517902
Поздрави.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Кроячи не, имаме голяма кроялна и кроим на по-малки фирми също.

Съжалявам

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Все още се набират шивачки, работата е целогодишна.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Все още се търсят шивачки, Има промяна вече в условието на заплащане, вече не е на норма а на Твърда заплата 400-500лв. + 2лв на ден.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...