Jump to content
BulForum.com

Честит празник ...колеги

nassko

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Абе, не че се заяждам.. ама в сайта на празника, никъде не видях да споменават за касиери в интернет клубове :>

weasel said:
Абе, не че се заяждам.. ама в сайта на празника, никъде не видях да споменават за касиери в интернет клубове :>

а-аа,не така,важното е компютър да бараш!

weasel said:

Хахахахахаахах....каза ли им го :)

Ай честит празник на всички Sys Admins :punk

weasel said:

Абе не че се заяждам, ама кого наричаш "касиери в интернет клубове"? Или не издържа просто да не цръцнеш малко плюнка и тука?

ov3rm4n said:
Абе не че се заяждам, ама кого наричаш "касиери в интернет клубове"? Или не издържа просто да не цръцнеш малко плюнка и тука?

"Гузен, негонен бяга" - казвали старите българи... не съм споменал име.. засегнат ли се чувстваш? crazy.gif

weasel said:
"Гузен, негонен бяга" - казвали старите българи... не съм споменал име.. засегнат ли се чувстваш? crazy.gif

Абсолютно засегнат се чуствам - що ще такова голословно обвинение в тема за системни администратори. Кой е касиера в интернет клуб в тая тема?! Поименно моля - иначе ако не знаеш/не си сигурен дали тук има такива - гръмни се и не се обаждай, когато не те натискат да звъниш. Поне покрай жлъчката и едно "честито" да беше добавил - ама не... злобичката си е злобичка. Да не би да си се пробвал за сисадмин и да са ти казали, че за друго освен за касиер не ставаш, та от тогава да си травмиран?! Ако е така - моите съболезнования. Но го приеми мъжки все пак - така е то в живота, едни стават сисадмини, други касиери - това е. Злобичката тука не помага.

ov3rm4n said:
Абсолютно засегнат се чуствам - що ще такова голословно обвинение в тема за системни администратори. Кой е касиера в интернет клуб в тая тема?! Поименно моля - иначе ако не знаеш/не си сигурен дали тук има такива - гръмни се и не се обаждай, когато не те натискат да звъниш. Поне покрай жлъчката и едно "честито" да беше добавил - ама не... злобичката си е злобичка. Да не би да си се пробвал за сисадмин и да са ти казали, че за друго освен за касиер не ставаш, та от тогава да си травмиран?! Ако е така - моите съболезнования.

Извинявай, не знаех че работиш в интернет зала.. ако знаех, щях да подчертая в поста си, че не говоря за теб crazy.gif

Какво съм се пробвал и какво - не, не е твоя работа...

Аха - в интернет зала работя - ако това ще ти помогне да спиш нощем - моля - живей с тази мисъл. :) Не искам аз да съм причината за психическите ти отклонения. Сега разбирам - теб и в интернет зала не са те взели. Нищо де - не го прави трагедия. Нали все още те пускат до компютрите :))

Ох, деца, деца...

това да "поддържаш" компютри в интернет зала... да "пускаш" на лапетата за 50 стотинки на втори... няма абсолютно нищо общо със сисадмините.. сисадмин, в крайна сметка, е диагноза, а не професия. Никога няма да разбера касиерите в интернет залите (много точно казано, между другото..) къде се пиашат..

Освен това - "Честито" никой не пие!

Нейсе...

hypocrisy said:
Ох, деца, деца...

това да "поддържаш" компютри в интернет зала... да "пускаш" на лапетата за 50 стотинки на втори... няма абсолютно нищо общо със сисадмините.. сисадмин, в крайна сметка, е диагноза, а не професия. Никога няма да разбера касиерите в интернет залите (много точно казано, между другото..) къде се пиашат..

Освен това - "Честито" никой не пие!

Нейсе...

Объркването става от наложения термин "Администратор" и оттук идва всичко.Аз също съм работил в зали и винаги съм се дразнил на това че са ме наричали "админ".Или пък неква пача да ми се хвали, че била "админка"... И двете ми звучаха смешно :D Може би най-правилно е "Оператор в интернет зала" или "Поддръжка в интернет зала".

П.С.

Иначе в едната зала в която работих пък се кефех, че ми викаха "шефче" :lol:

А ти продължаваш да бачкаш в интернет зала, нали?;)

Въобще, това "администратор" е често срещана, дори модерна дума. Всеки е администратор в днешно време - администратор на фтирюрник в McDonalds, администратор на мивка в някоя сладкарница... и така нататък... А спроед мен.. от това как се изказва ov3rm4n (браво, ти си сигурно адски елитен с тоя ник.., нейсе), той не е нищо друго освен някакъв support...и нищо повече.

:D

съм съпорт на РК1*, а отвреме на време ми се налага да съпортвам една млеконадойна единица, но това е когато не се занимавам с ЗУ-К** и между две съпортвания на хидромелиоратна система от гравитачен тип... а ся кажи не съм ли елитарен?

---

*РК1 - ръчна количка за един сисадмин.

*ЗУ-К - земекопен уред тип КИРКА

ov3rm4n said:
Именно - и да наричащ освитетелствани с тая диагноза "касиери в интернет зала" е малко... нелепо, да го кажем.

Не виждам нищо обидно в думите си, "касиер в интернет зала" си е реална длъжност...

Исках само да наблегна на факта, че sysadminday, няма нищо общо с хората, работещи на такава длъжност.. това, че теб не те кефи да те наричат с реалната ти професия, не значи че съм се опитал да те обидя... и честно казано, изобщо не съм имал теб предвид, когато съм го писал... но факта си е факт.. старите поговорки са много поучителни

ov3rm4n said:
:D

съм съпорт на РК1*, а отвреме на време ми се налага да съпортвам една млеконадойна единица, но това е когато не се занимавам с ЗУ-К** и между две съпортвания на хидромелиоратна система от гравитачен тип... а ся кажи не съм ли елитарен?

---

*РК1 - ръчна количка за един сисадмин.

*ЗУ-К - земекопен уред тип КИРКА

Нищо не мога да направя по въпроса... просто ей така се сетих за един разговор:

- Ебати яката клавиатура, имам си бутонче, което ми пуска thunderbird-а!!!

- Да бе, и аз имам такова... едно мургаво, кинта и педесе - асенчо се казва.

...

кой разбрал - разбрал.

hypocrisy said:
Нищо не мога да направя по въпроса... просто ей така се сетих за един разговор:

- Ебати яката клавиатура, имам си бутонче, което ми пуска thunderbird-а!!!

- Да бе, и аз имам такова... едно мургаво, кинта и педесе - асенчо се казва.

...

кой разбрал - разбрал.

можеш, можеш - да ми напишеш длъжностната характеристика като ми гледаш ника само и напънеш екстрасензорните си способности :). Айде да видим на какво още ти приличам, така като ми гледаш ника. хихихихихи

hypocrisy said:
Ще го направя, ако обещаеш, че няма да се размънкаш и да искаш да ме баннеш... или пък да изтриеш мнението?;)

ее - ся ще се обиждаме ли :D ? аз може да съм комплексар, ама не баннвам и не изтривам мнения. пък и ми е забавно - и на другите също предполагам. може пък и да те потърсят и други за да ползват екстрасензорните ти способности :)

Гледай сега... аз няма да те обиждам, ти сам го правиш...

Идеята е такава, че аз ще констатирам два-три факта, от които ти най-вероятно ще се засегнеш (разбира се, във форума ще пуснеш някой друг захилен емотикон тип "кво ме ебе..") и ще се почнат едни глупости... Не ми се занимава с детински неща, наистина. Намесих се в темата просто защото видях няколко абсолютно смешни мнения, някои от които бяха твоите.

не бой се - аз съм дебелокожо :) и редовно пускам смешни мнения - чувството за хумор е хубаво нещо :) а за смешните мнения в конкретната тема - аз не съм виновен, други започнаха първи :)

Хайде да не превръщаме темата в чат, или пък по-лошо - да почнем да се сочим с пръст, да тропаме с крак и да викаме "той почна първиииииииии!!". Гледай си твоята паница, пък всеки си носи неговия кръст ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...