Jump to content
BulForum.com

Търся шпакловчик


Recommended Posts

Търся човек да шпаклова няколко квадрата на една от стените вкъщи. Става въпрос за 4-5 квадрата, предполагам 2-3 часа работа за опитен майстор. Аз я започнах, ама нещо шпакловката не ми се отдава, а и почти нямам свободно време. Ако някой се навие да драсне едно съобщение с номер за връзка и му звънкам. :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Ако не е проблем и за да ти ползвам темата,тъкмо за това отворих раздела да пиша и аз..Та при мен става въпрос за 60-70квадрата спалня и коридор(за сега)Нека ми пишат оферти ако има майстори из тоя форум,Държа да е някой който е наясно със шпакловката,че аман от "майстори" :laughing:

Link to comment
Share on other sites

Аз намерих момче тука от форума. Утре ще дойде да шпаклова. Ако искаш ще видя какво ще постигне при мене и ще ти дам номера му.

Link to comment
Share on other sites

Тъй, като така и не ми шпакловаха стената по една или друга причина офертата остава. ТЪРСЯ ЧОВЕК ДА ШПАКЛОВА ЕДНА МАЛКА СТЕНИЧКА (около 2-3-4 квадрата).

В Пловдив съм до 10 август. Оттам нататък липсвам за десетина дни.... После пак търся човек за шпакловка. НЕ, намирам адвокат, НО не намирам шпакловчик :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Доживях да я видя шпаклована тази стена :punk Темата е за ключе.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...