Jump to content
BulForum.com

We're Alive - A Story of Survival


Recommended Posts

alive_story_survival_image-70.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2089578/

 

http://www.zombiepodcast.com

 

Попаднах на това преди няколко месеца, но тогава не му обърнах внимание. Преди няколко дни реших да ги преслушам и от тогава съм пристрастен. Успява да ме вмъкне в света и да ме накара да съчувствам на героите много повече от всичко друго свързано със зомбита, което съм гледал до сега, включиелно Walking Dead (дори сезон 1). Актьорската игра е превъзходна, музиката е много добра, звуковите ефекти са на високо ниво - изобщо цялата продукция е уникална. И всичко това само от аудио, има моменти в които целия съм настръхнал от напрежение, напълно ме изненада. Историята също е добра, не е просто бързи/бавни зомбита и това е.

 

Е, иска се доста добро владеене на английски език, но в днешно време едва ли това ще е проблем. От линка може да свалите или слушате онлайн всичко, може да се закупи и от амазон без реклами в края на всяка глава.

Слагайте слушалките, гасете лампите и преслушайте поне първите 2-3 глави преди да формирате някакво крайно мнение - става все по-интересно с всяка нова глава в историята. Приятно слушане!

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...