Jump to content



Photo

Проблем с 3G устрояство на Globul


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
2 replies to this topic

#1 n_pld

n_pld

    Новобранец

  • Members
  • Pip
  • 30 posts

Posted 07 June 2012 - 09:37

Здравейте! Не съм сиурен дали темата е за тук!
Проблема е следният! Купих си 3G модем на Globul за мобилен интернет и работи безотказно с Windows XP, но колкото и да е странно под Windows 7 не желае да тръгне (не си намира драйверите)! Пробвах да изтегля драйвери от сайта, но същото!
Устройството е Huawei E173!
Ходих в Globul, но там не намериха решение на проблема, пробваха и с устройство на ZTE и отново същото!
Windows 7 е 32 битов!

#2 djdoubled

djdoubled

    Майстор

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 288 posts

Posted 07 June 2012 - 15:51

Имам същото устройство на Мтел и работи на 7-цата без проблем.Вероятно Виндолса ти е претъпкан със софтуер и/или вируси и т.н ,случвало ми се е с друг софтуер да не може да се инсталира или да прави др проблеми.
Създай нов администраторски акаунт от Контрол панела и пробвай да инсталираш там софтуера.Ако не стане Format C: и реинстал на бозата би трябвало да оправи проблема,но това е последната мярка,ако всичко др не помага ;)

baner-podpis-forumi.jpg


#3 EEK!

EEK!

    Майстор

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 327 posts

Posted 07 June 2012 - 15:58

И аз имам същия от Виваком, работи с Server 2008 и Win7 Pro, но и двете са 64битови.
В сайта на Виваком пише че работи само с Win7 Ultimate 32bit (не че много може да се вярва на тези източници)