306TDI Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Следи от употреба, цена 30лв загубено зарядно, ще го потърся ако някой прояви интерес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted June 8, 2012 Author Share Posted June 8, 2012 зарядното намерено, последна цена 25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
локофен Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Ако не се изморяваш много бързо може да дадеш някъкви характеристики , защото аз лично нямам кристално кълбо за да знам какво продаваш . Също така и някъкви снимки няма да е лошо да намериш. Имам интерес към телефон с 2 сим карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_boy Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 с малък риск да получа наказание ще помогна на колегата 306tdi имам същия телефон един от най сполучливите модели е на privileg ето и линк с характеристиките все пак не е трудно и не е нужно кристално кълбо за да си добиеш представа за какво иде реч http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1625 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooby Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 зарядното намерено, последна цена 25лв давам ти 20 кинта и още днеска даго взимам ето ти skype: scoobyto Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted June 10, 2012 Author Share Posted June 10, 2012 Нямаше ме в Пловдив и затова не съм писал, телефона нещо се бъгна и не иска да се включи затова го свалям от продажба или го продавам като НЕработещ за 10лв с 2 батерии, мямам представа какво му стана от зарядното ли е от телефона ли нз, но нямам и нерви да се занимавам. Доста хора са писали, но уви. Добре, че стана засечката още като е при мен, че не ми се занимава с гневни потребители Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.