Jump to content
BulForum.com

Проблем с рутер


zanyo

Recommended Posts

Рутера работи ,но постоянно(през различни интервали) прекъсва WI-FI сигнала -потвърдено от различни устройства,а понякога и лан връзкака -към настолния. Въпросът ми е може ли и къде евентуално да се поправи(сервиз) или не си струва труда. Благодаря предварително !!!

 

 

 

 

Ъпдейтнах фърмуеара същото положение,отворих го и ми направи впечатление,че чипа на Atheros подържа доста висока температура(пари),а също и един малък интеграл вдясно от него. Към кой сервиз да се обърна???

Link to comment
Share on other sites

В повечето случаи (говоря по принцип, не за конкретния модел) ъпдейтването на официалния фърмуер решава "детските болести" на рутерите. Или поне по-голямата част. Затова моя съвет е първо да си свалиш последния официален фърмуер за твоя модел, като вземеш предвид и хардуерната версия (ако има различни такива) и да го префлашнеш съгласно инструкциите.

Друго - на някои по-стари модели на марката проблемите произтичаха от прегряване заради лошо конструирани отвори за вентилация на кутията. Може и от това да е, но е по-малко вероятно.

Link to comment
Share on other sites

Кога прекъсва връзката-примерно докато сваляш или сийдваш торенти,или просто на случен принцип дропва ?

 

 

Ами на случаен принцип,но почти винаги когато пусна настолния се губи мрежата после пак се появява.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...