Jump to content
BulForum.com

Проблем с Notepad


dorina

Recommended Posts

В началото като си инсталирах Notepad си вървеше нормално и нямах никакви проблеми и изведнъж, незнам поради какви причини, Notepad-а се прецака.Не че по принцип го използвам много но все пак, примерно сега си уча HTML, a за тези които са запознати с него е ясно че неговия source се пише най-удобно в Notepad. Та проблемът е че ако си направя един Notepad-овски документ и го стартирам той само се минимизира,идва долу на десктопа и като се опитам да го отворя не може, ами само преминава за секунда по екрана и се изгубва ! Правила съм и uninstall на този Notepad и като го инсталирах наново пак същото се получава ! Ако някой има някаква идея на какво може да се дължи това и как да се оправи ще съм благодарна да я сподели !

Link to comment
Share on other sites

Изтеглих го, но сега незнам дали преди да го инсталирам трябва да дам uninstall на Notepad-a или да го да го махна нацяло ???

Link to comment
Share on other sites

Не че е невъзможно, но все пак не мисля, че е троянец, защото този проблем ми се появи още преди да си пракрам интернета и въпреки това първия път, когато го забелязах си пуснах антивирусната за проверка, но не откри нищо, и затова смятам че не е вирус, но какво е незнам ???

Link to comment
Share on other sites

според мен е поредният бъг в Windows но само заради това не си заслужава да преинсталираш например, защото има хиляди алтернативни текстови редактори, като Textpad например :) :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...