Jump to content
BulForum.com

VGA-VGA


samkijot

Recommended Posts

имам проблем със свързването на компютър и LCD телевизор. става въпрос за Samsung LE22A650A1. операционната система е Windows XP(казвам го, защото при 7-цата като че ли нещата сами се "нагаждат") ... та, телевизора показва картина до логото на XP-то(в този момент е 640х480@60Hz), след което я губи и излиза надпис, че не поддържа този режим. странното е, че няколко пъти успях да изкарам образ на телевизора при режим, който бях задал на CRT монитора. просто смених кабелите и стана, но след това не можа. сменях опресняването на 60Hz, резолцията(всичко това на CRT-то), но картина след XP логото не излиза. :unsure:

някакви идеи?

 

п.п. телевизора/компютъра е на леля ми, а у нас съм само с windows 7 и няма как да го пробвам, а и като закача кабела на компа/нетбука картината на телевизора автоматично се променя и веднага "светва".

Link to comment
Share on other sites

сега пробвах на Windows 7 и няма никакъв проблем - изображението излиза още при поставянето на кабела и няма ядове с визуализацията след Windows-кото лого при зареждането. обаче резолюцията, която максимално поддържа е 1280х960, а според спецификацията трябва да е 1600х1050. Hz-те са 60. повече не може.

 

snagprogram0371.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...