Jump to content
BulForum.com

Христо Стоичков треньор


Dulgia

Recommended Posts

Христо Стоичков е новия национален тренер,съобщиха по новините на Бтв.Коментари?

 

QUOTE(azsum @ Jun 21 2004, 20:47 PM)

За да имаме нац. отбор на ниво трябва треньор чужденец

 

This sucks!

 

 

Вярно е,че Стоичков се изпокара с БФС,но според мен нищо чудно да се разберат с Батето за някой друг лев.Вече в доста репортажи показват ицето по тренирвъчен екип и да води някви занятия с отбора.Друг е въпроса,че след като е бил треньор на национален отбор много по-лесно ще си намери работа в някой клуб.Ама тва са само вестникарски писания и мои глупости,така че ще видим.

 

не че е хубаво човек да се самоцитира,ама...тва е от темата Евро 2004 :P

Link to comment
Share on other sites

Тъпспорт.бг:

Христо Стоичков е новият треньор на националния ни отбор по футбол, обявиха от родната централа. той бе избран на заседание на Изпълнителния комитет днес, а кандидатурата му е била издигната от първият вицепрезидент на БФС Борислав Михайлов.

 

Очаква се Стоичков да пристигне в България на 23-и юли, когато ще обяви и своя щаб, като най-вероятно в нeго ще влязат Ивайло Йорданов, Петър Хубчев и Станимир Стоилов или Златко Янков

 

БФС е прелдожил на бившия национал двугодишен договор с предимство за удължаване с още две.

 

"Аз лично взех решение за това, договорът му е за 60 години", коментира председателят на БФС Иван Славков.

Аз лично предпочитах Димитър Пенев или по-точно двамата в екип, но ще видим какво ще стане.

Link to comment
Share on other sites

Пената си остава на старата длъжност.Координатор или отговорник,незнам точно.Според мен камата е идеален за тая длъжност,защото футболистите му имат страха.

Link to comment
Share on other sites

"Тъпспорт.бг" Ха-ха-ха ! :woot

 

По темата - Дриймър, нищо не пречи и Пенев да му е помощник, казаха, че все още не са решили кои да са асистентите на камата...

Link to comment
Share on other sites

Дано!

 

Ето и от Фокус:

София. Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков бе избран за нов селекционер на българския националния отбор по футбол на заседанието на Изпълкома на БФС тази сутрин. Новината за “Фокус Спорт” съобщиха членове на Изпълкома. Според тях Стоичков се прибира в София на 22 юли и тогава ще обяви екипа, с който ще работи. Веднага след заседанието и президентът на БФС Иван Славков потвърди новината за избора на Стоичков. 11 членове на Изпълкова присъстваха на днешното заседание, като всички гласуваха “за” Стоичков да поеме отбора.

“Нашето предложение към Стоичков е за договор за 2+2 години, като основното желание да поеме отбора беше негово. Затова нямаше никакви проблеми при преговорите”, заяви вице-президентът на БФС Борислав Михайлов. “В момента Ицо е в Чикаго. Той ще пристигне в София на 22 или 23 юли, като ще има една седмица за преговори по договора и събиране на екип. Официално Стоичков ще подпише договор с БФС на 30 юли. Със сигурност в националния отбор ще бъде направено подмладяване. Има голяма вероятност Петър Хубчев да остане в щаба на тима”, допълни той.

Link to comment
Share on other sites

Не всеки велик футболист е велик трениор.Аз не очаквах такова решение на БФС но да чакаме и да видим.Дано да не е много приказки и после осиране на световното(Ако стигнем дотам :D )

Link to comment
Share on other sites

Не всеки велик футболист е велик трениор.

Но е по вероятно велик играч да стане добър треньор, отколкото слаб играч - добър треньор. :)

Link to comment
Share on other sites

Според мен всички бивши футболни величия правят невероятни кариери и като трениори.

Да бе!За пример Хаджи като стана трениор на Румъния какво стана-катастрофа.Или Рийкард като беше трениор на Холандия-тогава нищо не направиха. :pirate

Link to comment
Share on other sites

Като беше Франк Рийкард наставник на Холандия не направи нищо,защото всичките му играчи бяха в мн. лоша форма.А сега като пое Барса е номер1.А за Хаджи няма да говоря,защото колкото и добър тренер да си , като нямаш играчи си 0.

Link to comment
Share on other sites

Аз лично повече исках ицата отколкото Димитър Пенев!Доколкото до Иван Слваков - Батето тва 60 години едва ли го е казал когато е бил трезвен :D (не ,че той някога е бил)

Link to comment
Share on other sites

Важното е да свърши работа без значение кой е. Предварителните коментари дали става или не са излишни.

Link to comment
Share on other sites

Браво,най-после да сложат някой свястенза треньор,че ми писна от от тоя Марков.

Дано Стоичков се съгласи и ни закара на световното.

Link to comment
Share on other sites

И все пак трябва да отбележим, че всеки, който е взимал златната топка е ставал и велик треньор.В момента Холандия правят оферта на Марко Ван Бастен... :punk

Link to comment
Share on other sites

Батето явно е бил много пиян когато е взел това решение. Абсолютна глупост е да слижи за треньор на НАЦИОНАЛНИЯ отбор треньор без НИКАКЪВ опит. Вероятността да се провали е много голяма. Видяхме на това европейско какво може да направи един голям треньор с посредствен отбор.

Трябваше да назначат известен западен треньор от италианската или германската школа. От БФС могат да си го позволят.

Link to comment
Share on other sites

Много се радвам за Христо Стоичков според мен ако никои не му се меси в работите най малкото ще класира отбора за световното :punk :punk

 

 

 

:punk :punk :punk БЪЛГАРИ ЮНАЦИ :punk :punk :punk

Link to comment
Share on other sites

Стоичков поема голям риск. Дано да е за добро. Поне е човек с характер и не вярвам да позволи някой да му се меси в работата. На Марков и футболисти и "отговорници" му са качиха на главата...

Пък и се залага на добър щаб. Дано се преборим за световното

Link to comment
Share on other sites

mejdu drugoto az se radvam 4e Iceto e noviqt ni trener na nacionalite,vidqxte kakvo napravi oniq MISIR markov na Euroto.To vqrno 4e i na6ite ne sa mn zvezdi ama prosto toq markov ne trqq6e izob6to da stava trener

Link to comment
Share on other sites

Пожелавам успех на Стоичков , но не плюйте толкова много Марков все пак той класира отбора на европейско първенство (където България никога не се е представяла добре) Освен това вината че нашите немогат да играят не е негова.

Мисля също че проблема донякъде е в това че сегашните български футболисти имат незаслужено голямо самочувствие (повечето от тях) и докато това е така няма да има голям напредък в представянето на националния ни отбор .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...