Jump to content
BulForum.com

Сп. филтър "YED"- "Bad look" Golf 2 - табло от МК1- и

Recommended Posts

1. "Bad look" вежда за VW Golf MK2 - 15лв. Не е монтирана както е от магазина. ПРОДАДЕНА

2. Хибридно табло за Golf MK1. Визия МК2, бели циферблати, електроника от MK1 за оборотомера - 20лв.-15лв.

3. Жило за скоростомер Golf MK1. Кафявия червяк в скоростите, мисля има значение - 5лв.

4. Комутатор. Седем пинов.Свален от Golf MK1-механична инжекция, но мисля че става за много други модели. Заедно със инсталацията и буксата към датчика на хол - 30лв.

5. Делко + датчик на хол от Golf, но става и за много други модели VW - 40лв.-35лв.

6. Уред налягане на масло - 5лв. Волтметър - 5лв. Десен мигач от МК2 широката броня - 5лв.

7. Дигитален часовник с оранжева подсветка - 10лв. Механичен не се продава.

8. Дросел от МК1 механична инжекция - 20лв.-15лв. - Продаден

9. Лост мигачи от МК1/2. Мисля че става за Jetta, Golf и др. - 10лв.

10. Лост чистачки от МК1/2. Мисля че става за Jetta, Golf и др. - 10лв.

При едновременно закупуване на артикулите от позиция №9 и №10 - общата цена за двата е - 15лв.

11. Генератор Bosch 55A. Не съм убеден в това как работи (лагерите не шумят, има някви четки на реле регулатора, който варви с него, но :roll: ) свален е от блъсната кола, затова и цената е такава- 25лв. Давам също и всички стойки нужни за монтажа му.

12. Спотен филтър "YED DR-1". Употребяван, свален почистен и омаслен-20лв. Данните са в/у него на снимките.- ПРОДАДЕН

13. Добавям и едни дистанционни фланци, които са били с междуболтово разстояние 4х98, но отворите са преработени и стават и на 4х100. Карал съм ги на моя голф доста време и не е имало проблеми. Дебелина на фланците 5мм.Цена за 4бр.-20лв.- ПРОДАДЕНИ

За подробна информация и размери на артикулите тук -> http://pitbullpower.snimka.bg/automobiles/avtochasti.618818

За връзка с мен:

Пловдив - за страната с Еконт

тел.: 0879648708

Хайде де колеги, мисля че цените са прилични, ако някъде съм се отдалечил от реалната стойност търпя разумни коментари .... Да добавя и един подарък към дросела от позиция №8 - оригиналния въздуховод+гумения преходник и скобите.

http://pitbullpower.snimka.bg/automobiles/avtochasti.618818.24934486

Поради по-слабия интерес към някои от артикулите - намалявам цените на някои от тях както следва:

№2.табло за Golf MK1 - цена 20лв. - намалено на - 15лв.

№5. Делко + датчик на хол - цена 40лв. - намалено на - 35лв.

№8. Дросел от МК1 - цена 20лв. - намален на - 15лв.

Отново намалям цените както следва:

2. Хибридно табло за Golf MK1. Визия МК2, бели циферблати, електроника от MK1 за оборотомера. Мисля че имаше някакъв проблем с подсветката, но със запояването на два кабела е поправимо. - 20лв. -15лв. -10лв.

4. Комутатор.Свален от Golf MK1-механична инжекция, но мисля че става за много други модели. Заедно със инсталацията и буксата към датчика на хол -30лв. -25лв.

5. Делко + датчик на хол от Golf, но става и за много други модели VW -40лв.-35лв. -30лв.

9. Лост мигачи от МК1/2. Мисля че става за Jetta, Golf и др. - 10лв. -7лв.

10. Лост чистачки от МК1/2. Мисля че става за Jetta, Golf и др. - 10лв. -7лв.

Двата лоста №9 и №10 закупени заедно за 10лв.

11. Генератор Bosch 55A. Не съм убеден в това как работи (лагерите не шумят, има някви четки на реле регулатора, който варви с него, но :roll: ) свален е от блъсната кола, затова и цената е такава. Давам също и всички стойки нужни за монтажа му. - 25лв. -20лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...