Jump to content
BulForum.com

Продавам чисто нови ХАРД-ДИСКОВЕ !

Recommended Posts

Колега вземи корегирай цените, че така няма да ги вземе никой. за 70лв. че може и по малко взимаш половин терабайт. ТУК

Колега вземи корегирай цените, че така няма да ги вземе никой. за 70лв. че може и по малко взимаш половин терабайт. ТУК

ти май не си в час, не ми сравнявай PATA със SATA ! това е дефицитна стока и на много хора им трябва. цените са напълно реални за PATA продукти ! ти не ми обяснявай колко вървят на мен :) то и 160GB пата 2.5" е 80 - 100 лв, а за същите пари ще си купиш 500 SATA2 ! горе-долу по същата логика я ми намери ти на мен 40 или 60ГБ SATA2 и ми оферирай цена , щото гледам ,че много search-ваш в уеб пространството ! ти втора ръка няма да намериш такива, камо ли чисто нови с гаранция пък !!! нямам проблеми да ми ъпваш темата, ама поне не пиши глупости ! ТОП ЦЕНА за ТОП ДЕФИЦИТНА стока !

С такива мога да те затрупам , ама от личен опит знам че ще има да ги продаваш за тези пари докато и ти станеш дефицитна стока. Това 40ГБ е смешно , моя телефон е с толкова.

Но както си реши , успех с продажбата.

С такива мога да те затрупам , ама от личен опит знам че ще има да ги продаваш за тези пари докато и ти станеш дефицитна стока. Това 40ГБ е смешно , моя телефон е с толкова.

Но както си реши , успех с продажбата.

твоят телефон слабо ни интересува, майсторе.

специално за теб намалям цените, щото полковникът е готин и дава на народа за без пари:

40 лв и 50 лв ХИТ ЦЕНИ ! НОВИ !

Колега наистина е добре да слезнеш малко на земята! Вярно е че цената я определяш ти спор няма , но нека тя да е поне реална за днешните стандарти.

Хардовете са нови и не разпечатани добре , но тези хардове с този размер са спряни от производство преди доста врем все пак 40гб не се произвеждат или поне аз незнам за такива.Струва ми се че това са залежали хардове но както и да ее , ето ти линк към изотсервиз :

http://www.izotservice.com/node/410 -25лв с 6м гаранция

Колега наистина е добре да слезнеш малко на земята! Вярно е че цената я определяш ти спор няма , но нека тя да е поне реална за днешните стандарти.

Хардовете са нови и не разпечатани добре , но тези хардове с този размер са спряни от производство преди доста врем все пак 40гб не се произвеждат или поне аз незнам за такива.Струва ми се че това са залежали хардове но както и да ее , ето ти линк към изотсервиз :

http://www.izotservice.com/node/410 -25лв с 6м гаранция

ето ти по-добра оферта от ИЗОТ СЕРВИЗ

нови цени: 40ГБ - 25 лв с 12 месеца гаранция и 60ГБ за 45 лв с 12 месеца гаранция

Колега ти случайно да не си фирма, че и 12месеца гаранция издаваш? :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...