geronimo Posted September 1, 2011 Share Posted September 1, 2011 Навигацията е на 6 месеца, поръчана от Хонг Конг.Причина за продажбата е поръчка на по голяма. Няма име и е 5". Със скрин протектор е и неразличима от нова. Има SD 2Gb карта на която е качен IGO и карти на БГ. Плейва видео, снимки и МР3. Има и AV вход и може да се използва като монитор. FM трансмитер който позволява да слушате музика или напътствията на навигацията на касетофона в колата. Блутут връзка с телефона позволява приемането на обаждане от самата навигация, съответно и можете да набирате чрез нея. Можете и да копирате тел. си указател от телефона в нея. С Windows CE 6.0 има Word, Excel, EBook, чете PDF файлове и т.н. Ето и снимки какво представлява и какъв е комплекта в този албум: http://geronimo.snimka.bg/other/gps.617663.24839779 Цена 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
higherstate Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Imash 70 lv ot men... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoi Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Давам 80 лв след като го пробвам и видя че всичко му работи. За връзка с мен на скайп : parvanov_ и GSM: 0876431151 Link to comment Share on other sites More sharing options...
extory Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 С каква карта на България е и колко държи батерията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 6, 2011 Author Share Posted September 6, 2011 Извинявам се за късният отговор но ми се наложи да отсъствувам от града за 3-4 дни. Ще се опитам да отговоря едновременно и на въпросите които получих на ЛС. Показва превишаването на разрешената скорост и гласово предупреждава за това, като се съобразява с конкретния пътен участък. Има и опция да показва камери за скорост и евентуални места по пътя които често се използвуват за хайки от КАТ, като преждевременно предупреждава звуково и показва препоръчителна скорост. Опцията е тествана и работи с точност до метър. Колко време кара на батерия незнам защото когато я ползвувам винаги е включена в запалката на колата. Относно това с каква карта на България е - еми доста шарена ми изглежда. На въпросите за бартер и тем подобни - не , благодаря но не ми трябват. Редуциране на цената не се налага, защото вече има интерес от сериозни купувачи. Просто нямяше как да я дам като отсъствам от Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Какво стана с тази навгация, продадеа и е или не е? В случай,че стои, ме интересува има ли зарядно на 220 волта(понеже на снимката не се вижда)и телефон за връзка евентуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted September 11, 2011 Author Share Posted September 11, 2011 Продадена е вече. Темата е за ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.