Real Madrid Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Пералнята е bosch немски,купена е за 220лв.месец март втора употреба внос директно от Германия,работи.Единствения проблем е че по някога не дърпа достатъчно вода и се налага да и наливам ръчно от мястото на прахта за пране не ми се занимаваш с майстори а няма и за кога!На мен не ми беше проблем не знам за вас.Майстора искаше 20 лв. само за да я погледне.казаха ми че е запушена някаква тръба не е нещо сериозно,ако някои разбира може и сам да си я поправи иначе програмите и вс.останало работи перфектно.Само за Пловдив,нямам превоз. Мога единствено да ви помогна да я натоварите доста е тежка,мн. здрава конструкция. Ще се местя и има пералня в новата квартира за това я продавам,ще останете доволни.Цена 120лв.-за сериозни оферти лек коментар...0898530765. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Madrid Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 +подарък фритюрник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Madrid Posted August 31, 2011 Author Share Posted August 31, 2011 110лв.Търсете ме по телефона защото ще ми спират нета понеже се местя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Madrid Posted September 1, 2011 Author Share Posted September 1, 2011 100? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Madrid Posted September 2, 2011 Author Share Posted September 2, 2011 90лв.Утре се местя така че побързаите ще се разберем за цена?Фритюрника е продаден и отпада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Madrid Posted September 12, 2011 Author Share Posted September 12, 2011 Продадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.