bate_pesho Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Това е една малка градска и икономична кола с много евтина подръжка.(Разход Градско 6 , Извън Градско 5). Автомобила е в перфектно състояние и напълно обслужен (имам всички касови бележки по обслужването - масла , накладки и т. н. ). Всичко по колата е платено (гражданска отг. , еко такса, регис. , ) има и КАСКО (до края на септ.). Продажбата е директно от собственик при нотариус. Климатика работи отлично ! Обадете се , елате , покарайте я и сами се уверете от вида и състоянието на автомобила. Автомобилът разполага с много качествена музика : CD- Pioneer 6-та серия има изкарано УСБ-до запалката на снимките се вижда (аз съм сложил 8Гб работи отлично) , бас каса Megavox с усилвател Thunder. Гумите са на буквално 1 сезон !!! Имам и 4 зимни , които са изкарали 2 сезона , но за тях можем допълнително да се договорим за нещо. Има лека забележка по колата. Вгледайте се в снимките и ще забележите , че долната дясна лайсна на прага липсва (нямам време да обикалям по моргите но мисля , че може да се намери за 20-30 лева някаква). Всичко останало по ходова част , боя и т.е. е отлично. Снимки може да разгледате на : http://www.mobile.bg/11311933755012367 Цената е 5 000 лева Мисля , че цената ми е напълно адекватна , но подлежи на коментар. При сериозен интерес към автомобила можем да свалим евентуално музиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Засичали ли сте разхода на гориво градско и извънградско? Извинявам се, не прочетох внимателно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.