Jump to content
BulForum.com

Продавам Автомобил

Recommended Posts

Това е една малка градска и икономична кола с много евтина подръжка.(Разход Градско 6 , Извън Градско 5). Автомобила е в перфектно състояние и напълно обслужен (имам всички касови бележки по обслужването - масла , накладки и т. н. ). Всичко по колата е платено (гражданска отг. , еко такса, регис. , ) има и КАСКО (до края на септ.). Продажбата е директно от собственик при нотариус. Климатика работи отлично ! Обадете се , елате , покарайте я и сами се уверете от вида и състоянието на автомобила.

Автомобилът разполага с много качествена музика : CD- Pioneer 6-та серия има изкарано УСБ-до запалката на снимките се вижда (аз съм сложил 8Гб работи отлично) , бас каса Megavox с усилвател Thunder.

Гумите са на буквално 1 сезон !!!

Имам и 4 зимни , които са изкарали 2 сезона , но за тях можем допълнително да се договорим за нещо.

Има лека забележка по колата. Вгледайте се в снимките и ще забележите , че долната дясна лайсна на прага липсва (нямам време да обикалям по моргите но мисля , че може да се намери за 20-30 лева някаква). Всичко останало по ходова част , боя и т.е. е отлично.

Снимки може да разгледате на : http://www.mobile.bg/11311933755012367

Цената е 5 000 лева

Мисля , че цената ми е напълно адекватна , но подлежи на коментар. При сериозен интерес към автомобила можем да свалим евентуално музиката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...