Jump to content
BulForum.com

Качествени AC /DC адаптери ( 220 V -> 5V ,1.5-2.0A )

Recommended Posts

Здравейте ! Поради това ,че в секция "КУПУВАМ" има тема за търсене на подобен ,а имам над 10-ина подходящи ще Ви предложа тези ,които са ми под ръка и предложих на търсещият -

http://cmdj7.snimka.bg/business/5v-dc-power-supply.613986.24631765

Повечето са захранващи адаптери за външни твърди дискове и оптична периферия ,маркови и тежки !

Абсолютно изрядни и без интервенции по корпус /електроника !

Без захранващи кабели са ,но те са обикновени и достъпни ( 1-2 лева )!

Повечето имат и изходящи 12V !

Цената е между 8.00 - 10.00 лева ! При закупуване на повече от един ще има скромна отстъпка !

Тези захранващи блокове нямат нищо общо със захранващите "боклуци" за по няколко лева предлагани масово на пазара и не искам коментари от хора ,които никога не са виждали подобни ментаци или качествен оригинал - поне имам огромна база за сравнение и много опит с такива неща

Намират се в гр.Плевен и ще бъдат изпратени с ЕКОНТ и право за преглед и тест на пратката !!!

За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл [email protected] .

Питайте за подобни с по-малък или по-голям волтаж и /или ампераж !!! Ще се постарая да помогна ....... :beer:

• 2 weeks later...

Налични около 12 броя - цената на обсъжданите в темата нека е между 7.00 - 9.00 лева за правилата !

Имам над 200 адаптера ( от лаптопи и друга техника ) с различни изходящи параметри - просто питайте на лични и ще се постарая да помогна !

:beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...