cmdj7 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Здравейте ! Поради това ,че в секция "КУПУВАМ" има тема за търсене на подобен ,а имам над 10-ина подходящи ще Ви предложа тези ,които са ми под ръка и предложих на търсещият - http://cmdj7.snimka.bg/business/5v-dc-power-supply.613986.24631765 Повечето са захранващи адаптери за външни твърди дискове и оптична периферия ,маркови и тежки ! Абсолютно изрядни и без интервенции по корпус /електроника ! Без захранващи кабели са ,но те са обикновени и достъпни ( 1-2 лева )! Повечето имат и изходящи 12V ! Цената е между 8.00 - 10.00 лева ! При закупуване на повече от един ще има скромна отстъпка ! Тези захранващи блокове нямат нищо общо със захранващите "боклуци" за по няколко лева предлагани масово на пазара и не искам коментари от хора ,които никога не са виждали подобни ментаци или качествен оригинал - поне имам огромна база за сравнение и много опит с такива неща Намират се в гр.Плевен и ще бъдат изпратени с ЕКОНТ и право за преглед и тест на пратката !!! За контакти моля Ви използвайте лични или е-майл [email protected] . Питайте за подобни с по-малък или по-голям волтаж и /или ампераж !!! Ще се постарая да помогна ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted August 26, 2011 Author Share Posted August 26, 2011 Налични около 12 броя - цената на обсъжданите в темата нека е между 7.00 - 9.00 лева за правилата ! Имам над 200 адаптера ( от лаптопи и друга техника ) с различни изходящи параметри - просто питайте на лични и ще се постарая да помогна ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.