proroka Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Здравейте! Продавам навигацията си Garmin Nuvi 205w, заедно със чисто нова стойка (вкл. ринг за монтиране на табло), чисто нов кабел за захванване от запалката. Аксесоарите са чисто нови, защото навигацията ми е втората подред. Първата ми я откраднаха и понеже й бяха взели само дисплея, стойките за монтаж и кабела останаха в колата ми и оригиналните на тази навигация си стоят още с найлончетата. Продавам я с чисто нов кабел, защото настоящия ми е вграден в таблото и ще се използва за захранването на новата навигация.Кутия нямам. С навигацията в комплект върви и карта памет 2GB в която се съхранява и подробната карта на европа, която съм изключил, а да работи и преизчислява бързо. Навигацията е идеална, ъпдейтнал съм я с последната карта на България, има актуален пакет полицейски стоянки, радари, камери и два пакета с потребителски точки (български банки, големите вериги бензиностанции и 10 3D модела на мерцедес, които симулират вашият автомобил). Батерията й държи доволно - близо 2 часа работа автономно при 30% яркост. Причината за продажбата ако е от значение, е че съм поръчал Garmin nuvi 3760T и тази ми се явява излишна Цената е 160лв. тел: 0885 305067 Можете да я получите лично в градовете: Пловдив, Стара Загора, Асеновград, Казанлък Снимки на навигацията в голям размер, можете да видите тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.