Jump to content
BulForum.com

Мистериозното НЛО

Recommended Posts

Играчка с която да впечатлите малки и големи. Да изумите своите приятели

За повече информация:

Имам няколко броя в наличност. Цена: 14.99 лв.

Ако някой проявява интерес или има допълнителни въпроси , да ми пише на: ЛС

mail: tzvetanoff@gmail.com

Добре е да уточниш точната бройка.

П.П. Трикът е доста ефектен ; друг е въпросът, че цената на играчката е малко завишена, спрямо 5-те долара в ибей, но за няколко бройки не мисля, че е проблем, а там има и чакане на пратката. А за да не остане някой разочарован, относно "начина на действие", нека изгледа и долния клип.

http://www.youtube.com/watch?v=MR5AWIKxstI

За който е от Пловдив, можем да се срещнем и лично да му я дам. За останалите може по куриер за ваша сметка...

@ Midex - Бройките ако те интересуват конкретно са 5 ... а за ибей, чувствай се свободен да поръчваш от там, щом цената те устройва повече...

On 6/20/2011 at 11:55 PM, tsvetanoff said:

@ Midex - Бройките ако те интересуват конкретно са 5 ... а за ибей, чувствай се свободен да поръчваш от там, щом цената те устройва повече...

Мен лично - не, но точка 4 се интересува:

4. ....

При продажба на няколко бройки от един и същ продукт, задължително се написва общата продавана бройка.

...а пък от ибея се интересува точка 6:

6. .......

От друга страна - определяне на цена, еднаква или по-висока от тази в официален магазин, на един и същ продукт, с едни и същи екстри към него, е крайно нежелателно и е възможно да бъде третирано от модераторите като изкуствено завишена цена с цел бъдещи ъпове с редукция на цената, така че сверявайте цената си, преди да я поставите! Помислете, че никой няма да предпочете да купи от човек дадена стока, при положение, че абсолютно същата стока се продава в магазина нова и с гаранция.

И тъй като в ибея рядко дават гаранция, а бройките са само 5, прецених, че няма нарушение на правилата. :)

П.П. А иначе човек ако добие сръчност с UFO-то, наистина може да вземе акъла на приятелите си. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...