ddb Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Голяма разпродажба на разнообразни предмети Здравейте, понеже доста неща ми се насъбраха вкъщи, пък място никакво , реших да организирам голяма "гаражна" разпродажба, за да се разделя с разни неща, които вече не ползвам, но се надявам да свършат работа и ощастливят някой друг. Та ще разделя темата на секции, защото са наистина много нещата, както и постепенно ще попълвам темата, че май на един път няма да успея. Само да уточня, че комуникацията предпочитам да се извършва на ЛС или в темата, но разбира се може и по тел, просто не мога да ви гарантирам, че ще успея веднага да вдигна, за това по-удобно за мен е на ЛС или както казах в самата тема. Ще се опитам и да отговоря на всеки заинтересуван в рамките до 24 часа. Нещата се намират в гр. Пловдив, като предпочитам купувачите да са предимно от Пловдив или София (там пътувам често), а от останалите градове - куриер, но това така или иначе ще оскъпи самия предмет, за това имайте го предвид, ако сте от друг град! Пиша и контактите в началото на темата, защото ще бъде по-дълга и да не се скролва: ===== Пловдив тел. 0886 000 350 Иван Петров ===== Снимки ще добавям в течение на времето, докато попълвам темата, като всички снимки ще са актуални! Цените ще са също актуални, спрямо настоящия момент, като разбира се приемам адекватни коментари! Който си е харесал нещо, нека да ми пише да се разберем и да си го получи в рамките на 24 часа! Секции: ======== - 1. Компютърни части - 2. Мобилни телефони и аксесоари - 3. Дрехи/Обувки/Аксесоари свързани с темата - 4. Хладни/Въздушни оръжия - 5. Книги/Списания - 6. Изкуство - 7. Други/Разни ======== ==== 1. Компютърни части ==== 1.1 Видео карта Gigabyte GV-NX85T256HP PCI-e/ Geforce 8500GT 512MB / 2xDVI - Цена: 40лв *Коментар: Картата работи без проблеми, продава се, понеже на времето си купих две, за да пробвам SLI, но така и не успях да го подкарам и картата си стоеше в компютъра неизползвана. Няма гаранция! Снимки: тук тук тук 1.2 Видео карта MSI TI4200 - VTD8X x8 AGP/ GeForce 4200 TI 128MB / 1xD-SUB 1xDVI 1xS-Video - Цена: 20лв *Коментар: Картата работи без проблеми, продава се, защото отдавна не се ползва и само събира прах, по-добре е някой да я ползва. Няма гаранция! Снимки: тук тук тук тук тук 1.3 Докинг станция X6 Ultrabase for Thinkpad x60/x60s/x61/x61s - Цена: 100 лв *Коментар: Докингът е като нов, много малко ползван, аз съм му първи собственик, отключена, има и ключета някъде, но трябва да ги потърся, няма DVD/CD, но може да се уреди, като цената ще е + 30лв. Няма гаранция! Снимки: тук тук тук тук тук 1.4 USB hub 2.0 4 ports / Noname - Цена: 5 лв *Коментар: Работи без проблеми, просто не ми трябва. Няма гаранция! Снимки: тук тук 1.5 PCMCIA 10/100 NIC /LAN card/ Netgear FA 410tx - Цена: 15 лв *Коментар: Работи без проблеми, просто ми е излишна. Няма гаранция! Снимки: тук 1.6 HD Seagate 2.5" Momentus 120GB - Цена: 5 лв *Коментар: Дискът сдаде багажа, не съм го гледал, какво му е, просто ако на някой му се занимава, цената е символична Снимки: тук тук тук 1.7 HD WD 3.5" WD3200YS 320GB - Цена: 5 лв *Коментар: Дискът не работи и е разглобен, електрониката му си е на него, само съм му махнал горния капак и стои отворен за красота Снимки: тук тук 1.8 Zalman FAN 2-Ball Bearing - Цена: 5 лв *Коментар: Работещ вентилатор с радиатор "Залман", мисля, че става за интел 775 и амд 754/953, към него има 2 болта и един кабел за регулиране на волтажа (ако не се лъжа), имаше някъде и регулатор външен за оборотите, но съм го загубил. Предварително се извинявам за това, че не съм го почистил, но просто не ми се занимава, който си го хареса, мисля, че няма да му е проблем да си го изчисти Снимки: тук тук тук 1.9 Кабели ATA/FDD/Sound/Power case/SLI+планка: - АТА 80pin x 2 - Цена на брой: 1 лв - АТА 40pin x 4 - Цена на брой: 0.5 лв - FDD x 2 - Цена на брой: 0.5 лв - Стерео към стерео чинч мъжки - Цена: 1лв - VGA/D-SUB/ части х 2 - Цена на брой: 0.5 лв - MSI SLI кабел x 2 - Цена на брой: 1 лв - MSI SLI планка - Цена: 1 лв - Power cables /pw/sw/hdd led/ с бутон за кутия - Цена: 1 лв - Стерео към стерео чинч женски - Цена: 1 лв - Лепенки на Ubuntu/FreeBSD/Tux/Debian - безплатно, за който иска и си е взел нещо от мен - Mouse pad /читав е, с форма на шоколад/ - Цена: 1лв Снимки: тук тук тук тук тук тук тук ==== 2. Мобилни телефони и аксесоари ==== 2.1 Sony Ericsson P1i + 1g ms2micro - Цена: 50 лв *Коментар: Телефонът работи нормално, но има малък проблем в долния ляв ъгъл на тъч скрийна, просто не е добре калибриран и дава малко отклонение на дясно. Също така не му работи хардуерния бек бутон, но съм го преместил на мястото на браузър бутона. Има сменен нов панел - черен - и нова батерия. Аз съм му първи собственик. Към комплекта върви телефон, зарядно, докинг и usb кабел. С последен софтуер и walkman 3.0 пач! Снимки: тук тук тук тук тук тук тук 2.2 Sony Ericsson K750i + 1g ms2duo - Цена: 30 лв *Коментар: Телефонът работи нормално, без проблеми. Сменил съм му панела, но понеже не е оригинален, има какво да се желае още от него, старият просто беше много изтъркан. Аз съм му първи собственик. Към комплекта върви телефон и зярядно. Също е с нова батерия, при нормална работа кара 3-4 дена, а на изчакване около седмица! Снимки :тук: тук тук 2.3 Слушалки/Хендсфри Нокия - Цена: 5 лв *Коментар: Работят си без проблемно. Не ги ползвам и за това ги продавам! Снимки: тук 2.4 Слушалки/Хендсфри Sony Ericsson Walkman - Цена: 5 лв *Коментар: Работят без проблеми, вече не ги ползвам. Продавам ги отделно, защото са купувани отделно и са по-читави от оригиналните, като дават възможност да се променят с други 3.5мм Снимки: тук 2.5 Независимо зарядно за Sony Ericsson батерии - W900/K800/W850/P1i BST-33 - Цена: 5лв *Коментар: Чисто ново, работи без проблеми, така и не стигнах до момента да го ползвам! Снимки :тук: ====3. Дрехи/Обувки/Аксесоари свързани с темата==== 3.1 Маратонки Адидас Torrent VI Tennis / Номер 45.5 - Цена: 60 лв *Коментар: Чисто нови, никога не са носени, само са тествани и за съжаление са ми малки. Купувани са от магазина на Адидас в Пловдив, както виждате и цената, която съм платил за тях. Опаковани са в оригиналната си кутия! Снимки: тук тук тук 3.2 Огърлица от зъби от акула (произход Австралия) - Цена: 30 лв *Коментар: Огърлица от акулски зъби от Австралия, интересна и уникална възможност особено през лятото и на морето с тази нестандартна огърлица! Снимки: тук ====4. Хладни/Въздушни оръжия==== Понеже са доста нещата, ще ги разделя на 3 подсекции - 4.1 въздушни, 4.2 хладни и 4.3 аксесоари 4.1 Въздушни 4.1.1 Въздушна пушка Air Rifle C3 4.5/5.5mm, Velocity: 650/600FPS + Ammo - Цена: 60 лв *Коментар: Чисто нова въздушна пушка (китайска) C3 с чупеща цеф за зареждане. Стреляно е 1-2 пъти в началото, когато я купих, за да я тествам. Цената е с комплекта амуниции. Продавам я, защото нямам място вече за нея, а и по други лични причини! Снимки: тук тук тук 4.2 Хладни - 4.2.1 Ножове и 4.2.2 Саби => 4.2.1 Ножове *Забележка: Ножовете са китайско производство, но са читави. Подбирал съм ги на времето, когато си колекционирах. От неръждаема стомана, остри! Понеже няма как да ги наименувам, ще ги кръщавам с номера! Снимки: тук тук 4.2.1.1 Номер 1 - Цена: 10 лв *Коментар: Сива дръжка, широко острие, остър! Снимки: тук 4.2.1.2 Номер 2 - Цена: 5 лв *Коментар: Сиво покритие на острието, дръжка с 3 дупки. Историята му е интересна. Купих го, защото когато разглеждах в един магазин ножове, в момента, в който докоснах острието и се порязах, така, че реших и да го купя, но вече не ми трябва и за това го продавам. Като нов е! Имаше компас в една от трите дупки, но го махнах, че ме дразнеше! Снимки: тук 4.2.1.3 Номер 3 - Цена: 5 лв *Коментар: Тип сървайвъл/рамбо, имам го от много години. Преди няколко години се опитах да го наточа с камък, но разбира се от неопитност само надрасках острието, така, че има нужда от полиране, иначе е прилично остър, с куха дръжка, компас и разни принадлежности + малък брус (който май само за красота стои там Снимки: тук 4.2.1.4 Номер 4 - Цена: 5 лв *Коментар: Тип овчарски, интересна дръжка, нищо особено, просто нож! Снимки: тук 4.2.1.5 Номер 5 - Цена: 5 лв *Коментар: Пак тип сървайвал, но без компас и подобни, само назъбен гръб. Широка пластмасова дръжка, но е удобна! Снимки: тук 4.2.1.6 Номер 6 - Цена: 5 лв *Коментар: Тип танто/японски нож/, остър е и изглежда прилично направен! Снимки: тук тук 4.2.1.7 Номер 7 - Цена: 5 лв *Коментар: Чисто сувенирен, не е остър, подарък от някакъв рожден ден, така и събира прах, ако някой му харесва, да го грабва! Снимки: тук 4.2.1.8 Номер 8 - Цена: 3 лв *Коментар: Шурикен + ножчета за хвърляне, просто събират прах, ако на някой му харесва, да ги грабва! Снимки :тук: тук тук 4.2.1.9 Номер 9 - Цена: 4 лв *Коментар: Сгъваем нож, полуавтоматичен, с ръчно прибиране и автоматично изваждане! Снимки: тук => 4.2.2 Саби Снимки: тук 4.2.2.1 Ръчно изработена катана от известен майстор - Цена: 750 лв *Коментар: Истинско/Активно острие от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена. Тази сабя е все още недовършена, за това и цената е такава. Имах намерение да я довърша сам, но така и не остава време, за това и трябва да спомена, какво е направено. Острието е с огледално полиране, медно хабаки, цуба(гард), сепа и фучи, кашира също от мед. Цялостна обвивка на дръжката в скатова кожа. Тежи около 1200 гр, нагаса (дължина) около 73 см. Необработена ножница, има нужда да се боядиса и да се довършат специфичните неща на една ножница на японска сабя. Снимки: тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук 4.2.2.2 SBG Torakami Катана - Цена: 1000 лв *Коментар: Истинско/Активно острие на фирма SBG/Paul Southern - от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена. Става както за сувенир, така и за тренировки и рязане. За повече информация и снимки погледнете линка: тук 4.2.2.3 DragonFly Катана - Цена: 1100 лв *Коментар: Истинско/Активно острие на фирма Kaneie Sword Art - от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена. Става както за сувенир, така и за тренировки и рязане. За повече информация и снимки погледнете линка: тук 4.2.2.4 DF Bushi 1095 Катана - Цена: 1100 лв *Коментар: Истинско/Активно острие на фирма Dynasty Forge, клас Bushi - от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена. Става както за сувенир, така и за тренировки и рязане. За повече информация и снимки погледнете линка: тук 4.2.2.5 DF Daimyo Bo-Hi 1095 Катана - Цена: 2100 лв *Коментар: Истинско/Активно острие на фирма Dynasty Forge, клас Daimyo - от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена, хадори полиране (ръчно с японски камъни). Става както за сувенир, така и за тренировки и рязане. За повече информация и снимки погледнете линка: тук 4.2.2.6 Ръчно изработена катана от известен майстор - Цена: По договаряне *Коментар: Истинско/Активно острие от високо-въглеродна стомана и диференциално закалена. Сабята е перфектна изработка по моя заявка. Стилът на острието датира от началото на Muromachi периода, масивно и тежко, подходящо за всякакви случаи. Тежи около 1кг. Когато го купувах, имах идея да му изработя сам подходящо облекло, но така и не остава време вече може би година от тогава. Диференциалната линия (Хамон) e тип разцъфнала вишна (choji), chu kissaki - средна дължина на върха, а дълбочината на извивката е около 2 см. Habaki е изработено от кована мед, като му е изографисан стил падащ дъжд. Полирането е ръчно, огледален завършек. За повече информация и снимки погледнете линка: тук 4.2.2.7 Стойка за саби - тройна - Цена: 100 лв *Коментар: Стойка за саби - тройна, от масивно дърво, разглобяема. Продавам я, защото не ми трябва вече, иначе е като нова! Снимки: тук тук С никое от остриетата не е рязано, така, че може да се приеме, че са като нови! Ако искате повече информация на български, потърсете обявата в ножарския форум, там съм описал с повече детайли нещата! ====5. Книги/Списания==== => 5.1 Книги Снимки: тук тук тук 5.1.1 Професионално програмиране с PHP / Softpress - Цена: 10 лв *Коментар: От времето, когато исках да чета за програмиране, вече не ми трябва Снимки: тук тук 5.1.2 Практически самоучител "C" / Софтпрес - Цена: 5 лв *Коментар: От времето, когато исках да чета за програмиране, вече не ми трябва Снимки: тук 5.1.3 Практически самоучител "C++" / Софтпрес - Цена: 5 лв *Коментар: От времето, когато исках да чета за програмиране, вече не ми трябва Снимки: тук 5.1.4 Програмиране на "C++" / Ciela - Цена: 5 лв *Коментар: От времето, когато исках да чета за програмиране, вече не ми трябва Снимки: тук 5.1.5 Език за програмиране "C" / издателство "Техника" - Цена: 5 лв *Коментар: От времето, когато исках да чета за програмиране, вече не ми трябва Снимки: тук 5.1.6 TCP/IP Пълно ръководство / Софтпрес - Цена: 10 лв *Коментар: Хубава книга, доста подробно са описани нещата, ако на някой му е полезна, че при мен събира прах само Снимки: тук 5.1.7 Мрежи / Питър Нортън изд. Самс - Цена: 8 лв *Коментар: Също хубава книга, интересна, ако някой му се стори полезна, да я грабва! Снимки: тук 5.1.8 Списание/книга "Наука и Животъ" от 1936 г. - Цена: 10 лв *Коментар: Интересно списание от началото на миналия век. Ако на някой му е интересно, какво е вълнувало хората тогава, да грабва Снимки: тук тук 5.1.9 Маса + 99 начина / Еню Рангелов - Цена: 5 лв *Коментар: От времето, когато тренирах, вече не ми трябва Снимки: тук 5.1.10 Библия на стероидите - Цена: 5 лв *Коментар: От времето, когато тренирах, вече не ми трябва Снимки: тук 5.1.11 Рибите в българия - Цена: 3 лв *Коментар: Карта на рибите в българия. Мисля, че е полезно четиво, особено за тези, които обичат риболова. Не е в отлично състояние, но върши работа! Снимки: тук тук 5.1.12 Книги за кучета - Цена: 15 лв *Коментар: Няколко книги, които продавам заедно. Всичко за отглеждането на вашето куче. Продавам ги, защото вече нямам домашен любимец и не ми трябват. Една от книгите е преснимана, но е доста подробна и интересна! Снимки: тук => 5.2 Списания Снимки: тук 5.2.1 "FLEX" 2002/2003 x 10 - Цена на брой: 11 лв *Коментар: Списанията са от 2002-2003 г., състоянието им е чисто нови, даже някои от тях са още в найлонова опаковка. Продавам ги, защото стоят в един кашон, а е по-добре някой да си ги гледа и чете, вместо да събират прах. Всяко списание си има голям плакат, даже си идват с рекламните брошури в списанието. Ако някой хареса всичките наведнъж, цената за всичките е 100 лв! Снимки: тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук тук 5.2.2 "5 Majeur" 100% Basketball - Цена: 10 лв *Коментар: Списание от 03/1997, френско с доста картинки, не е в отлично състояние, но е запазено! Снимки: тук тук тук 5.2.3 Плейбой БГ - Цена на брой: 5 лв *Коментар: Имам два броя май/2002 и януари/2004 Снимки: тук ====6. Изкуство==== 6.1 Африканска маска - Цена: 10 лв *Коментар: Дървена африканска маска, сувенирна и служи като украшение. Най-вероятно е китайска, не помня, от къде я имам. Ако някой си я харесва, да я взема Снимки: тук тук 6.2 Картина 300 х 300 мм - Цена: 250 лв *Коментар: Рисувана е миналата година, лична интерпретация! Авторът е моята приятелка, която е и професионален художник, ако има такова нещо Снимки: тук тук тук 6.3 Картинен албум - Master of world painting / Lucas Carnach - Цена: 10лв *Коментар: Албум с произведения на Лукас Карнач! Снимки: тук тук тук тук *Забележка: Приемам поръчка и за завки за картини, ако някой желае, може да се рисува по желание, като се има предвид, че всичко ще става след договаряне! ====7. Други/Разни==== 7.1 Електронна бебешка везна Momert - Цена: 110 лв *Коментар: - Mаксимално тегло 20 кг., минимално тегло 0,200 кг. - Разделение до 10 g. - Захранване с една батерия от 9 V. - Самоизключващ се, при не ползване. - Мека подложка. - LCD дисплей. - Функция за тариране. Снимки: тук тук тук тук тук 7.2 Немска сувенирна монета - Цена: 2лв *Коментар: Попадна ми от някъде, но не ми трябва. Не е особено добро качество, но ако на някой му харесва да я грабва Снимки: тук тук 7.3 Метален елемент за пречистване на аромати - Цена: 2 лв *Коментар: Някога тествах различни неща, за пречистване на аромати, но мисля, че не успях да го накарам да работи. Трябва да му се сложи вода и уж да поема неприятните аромати. За малко помещение е, ако някой му се занимава да тества, негово е Снимки: тук 7.4 Уред анти-прах/анти-бактериален Арго - Цена: 50 лв *Коментар: С 2 степени. Усеща се по-добър въздух, но условията са да не е голяма стаята и да е напълно затворена, просто му е малък капацитета! Има и метални филтри, които лесно се почистват. Аз съм първи собственик на уреда, имам и документация някъде, мисля, че няма гаранция! Снимки: тук тук тук тук Предварително се извинявам, ако съм пропуснал нещо или някой от снимките са неясни (някъде има отблясъци от светкавицата и не се вижда достатъчно добре или е замъглено). Постарал съм се да бъда ясен и откровен, а ако имате въпроси, знаете какво да правите и как да ме откриете! Ако искате още снимки на някои от нещата, пишете! Пожелавам ви успешно пазаруване С уважение, Иван Петров Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Съжалявам, но тази тема няма никакъв шанс да остане в този си вид. Ти си един от първите потребители на Булфорум-а, но тъй като не си активен с присъствието си, вероятно си пропуснал промените в правилата, които задължават всяка една тема да съдържа най-много 10 позиции. Затова ще те помоля да разделиш "голямата разпродажба" на няколко по-малки и да ги пуснеш последователно. 12Б. Допълнение от 05.01.2011: Всяка тема може да съдържа максимум 10 позиции за покупка или продажба, като впоследствие в същата тема нови позиции не могат да бъдат добавяни. При по-малко от 10 позиции се допуска добавянето на нови във времето, но във всеки момент може да бъдете помолен от модератор да опростите темата, ако междувременно е станала прекалено претрупана с нови постове, в които са добавени новите позиции. П.П. Справка - правилата. ...също така - слагай цени на всеки един продукт, защото правилата го изискват, а договарянето се подразбира така или иначе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.