Jump to content
BulForum.com

Разчистване : архаични части и боклуци

Recommended Posts

Списъкът е дълъг и ще гледам до 2-3 дни да го напиша целият. За момента съм намерил следните работи :

HDD 160GB SATA Samsung 7200 - работи 25 лева.

DVD-RW - не ми се гледа марката в момента - работи 10 лева.

Voodoo 3 AGP - 5 лева

Ati Rage 32MB - 5 лева (не съм сигурен работи ли - давам 3 дни за връщане на парите)

Имам много кутии - от малките до стандартни - някой с капаци някой и без, тук там липсват предни панелчета - за някой ще се намерят други едва ли. Ако някой му трябва кутия колкото да иам. 2-3-5 лева в зависимост от състоянието.

Развалени захранвания имам много - ако някой му трябват за части - мед джилязо :) - левче на захранване. Имам 2-3 фортрона - там 2-5 лева ако някой иска :)

Засега е това.

най-добре е който иска на място да гледа. Да не пиша адреси тук най-добре на лично или на GSM 0888 536 535 / 0894 896 806 или skype : kokal_2k

Списъкът е дълъг и ще гледам до 2-3 дни да го напиша целият. За момента съм намерил следните работи :

Между другото от известно време е в сила точка 12Б, която ограничава количеството стоки в тема на 10 броя (max). Постарай се да групираш еднообразните продукти и ги разпредели в отделни теми, като съблюдаваш да не минават 10 позиции в тема.

П.П. А относно "DVD-RW - не ми се гледа марката в момента - работи 10 лева.", ако излезе LG и чете/записва нормално, ще го взема (предполагам, че е IDE).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...