Jump to content
BulForum.com

Продавам следните неща

Recommended Posts

1.Оригинален USB кабел за по-новите модели на NOKIA Цена 10лв3330823K.jpg3330824h.jpg

2.2 оригинални зарядни за NOKIA с английска букса Цена - всяко по 10 лв.3330822J.jpg

3. USB с преобразуватели за различни модели телефони(повечето стари), никога не е използвано. Цена 12лв3330825E.jpg. А ето и за кои модели става3330826x.jpg

4.BT Home Hub - Служи за безжичен интернет3330837v.jpg3330838j.jpg3330839f.jpgЦена 20лв

телефон 0897992137 skype:d_harkov

Предполагам си ги закупил нещата от Англия(понеже повечето са с такъв накрайник и при положение, че това е BT HOME HUB).

Та въпроса ми е следния: виж дали хъба има парола, че повечето слагат парола забравят е и ги продават на Карбут за без пари(и в тоя случай е евтин).

Благодаря.

Предполагам си ги закупил нещата от Англия(понеже повечето са с такъв накрайник и при положение, че това е BT HOME HUB).

Та въпроса ми е следния: виж дали хъба има парола, че повечето слагат парола забравят е и ги продават на Карбут за без пари(и в тоя случай е евтин).

Благодаря.

Единствената парола, която знам да има е на Hub-a отзад(тя се вижда на снимката)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...