marty979 Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Всичко работи, но само ми заемат място а така и не ги ползвам: мрежови хард диск Buffalo Linkstation 160gb FTP server предно USB за връзка с допълнителен HDD на USB Принтерски порт за принт сървър Ползван е не повече от 10 часа!!! Идеален за споделени файлове в мрежа и бекъп http://reviews.cnet.com/network-storage/buffalo-linkstation-160gb/4505-3382_7-30980068.html Цена 70лв DWDRW-Sony NEC Optiarc AD-717A /АТА-черно Не е записал и един диск, тоест абсолютно чисто ново 15лв Гръморазрядник Зевс за коаксиален кабел отдавна минах на Булсат и не ми е нужен цена 5лв TV Tuner Asus TV-7135LP rev.1.03 Няма окомплектовка-Само ми стои на компютъра и не се използва Цена 10лв -------------------------------------- Подаръци Неработещ хард диск Макстор 80гб-нещо окъсява и когато се включи към PC, машината не иска да пали Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 TV Tuner Asus TV-7135LP rev.1.03 Няма окомплектовка-Само ми стои на компютъра и не се използва Цена 10лв -------------------------------------- Подаръци Неработещ хард диск Макстор 80гб-нещо окъсява и когато се включи към PC, машината не иска да пали Купувам тунера . . . с подаръка, ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Хард диск-продаден ТВ Тунер продаден. Еин човек ми писа за DVDRW но не го е запазил, така че все още се продава. Гръморазрядника на 4лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted May 13, 2011 Author Share Posted May 13, 2011 Хард диск-продаден ТВ Тунер продаден. Еин човек ми писа за DVDRW но не го е запазил, така че все още се продава. Гръморазрядника на 4лв Записвачката е запазена. Хард диска е отново в продажба, тъй като човека който го взе ми го върна защото не му засичал флашката. Хард диска си работи прекрасно, явно незнанието му е причината за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marty979 Posted May 28, 2011 Author Share Posted May 28, 2011 Добавям външен хард диск 640гб ADATA с оставаща гаранция повече от 2,5 години към Ресет Компютърс. В комбинация с мрежовият хард диск се получава доста сериозен FTP и бекъп драйв. Инфо: http://reset.bg/catalog/16/1607/1607100/ Цена 90лв. Добавям и чисто нов Аксес пойнт EDIMAX B/G 54-няма му единствено дискчето с менуала (няма гаранция, но не е ползван освен 2та часа, които му отделих за едни опити) (Точният модел ще едитна малко по късно) Цена 20лв Аксес пойнт DLINK 11mb B (с англ.адаптер) ползвал съм го единственно като range extender, но не поддържа WPA2 и отдавна само прашасва-9лв. Хард диск WD 40gb SATA 18лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.