Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Здравейте. Чиста си шкафа и нещата са евтини, ако не се продадат до месец ще ги хвърля, че не ми трябват и събират прах само.

Нещата:

1) Motorola V3 Black. Със зарядно в комплекта. На рождения ми ден се напих и на сутринта не работеше(загуба на спомени).

Цена - 10 лева

2) Nokia 6230i. Лош панел, но работи. Слушалката е прашна и се чува леко тихо, за втори телефон или работен става. Има хендс фрий, но зарядното го изчезна.

Цена - 15 лева

3) Електрическа самобръсначка. Работи си безупречно. Кутийка, кабел за зареждане, тример за бакенбарди, резервно ножче и четка за почистване.

Цена 5 лева

4) Разклонител Английски тип 4 гнезда.

Цена 5 лева

5) Две зарядни за машинки за подстригване(Elite и My Domo). Стойка, гребен зарядни.

Цена 2 лева

6) Една чанта със :зарядно от CD плеар, зарядно за телефон Alcatel стар модел, и без жични слушалки, скар кабел с три камбанки,оригинална букса на Xbox 360 Skar to 3 камбанки

Цена 6 лева

7) Две кутийки за дискети от Nintendo DS и всичките разновидности.

Цена 1 лев

Снимки:

-останалите неща: http://www.snimka.bg/?album;aid=588807

Нещата ги пускам ако на някой му потрябва нещо. Както виждате цените са символични и не са крайни все пак. Колкото да пия една бира по време на жегите.

Пловдив

тук

лични

Благодаря за вниманието!

Ако още не са продадени - ще взема : 1) Motorola V3 Black. Със зарядно в комплекта. На рождения ми ден се напих и на сутринта не работеше(загуба на спомени).

Цена - 10 лева - запазен за понеделник

2) Nokia 6230i. Лош панел, но работи. Слушалката е прашна и се чува леко тихо, за втори телефон или работен става. Има хендс фрий, но зарядното го изчезна.

Цена - 15 лева

Гледам да карам под ред на личните съобщения и за сега са продадени:

1) Motorola V3 Black

и Плеара GoGear 6 GB

Запазени са:

3) Електрическа самобръсначка. Работи си безупречно. Кутийка, кабел за зареждане, тример за бакенбарди, резервно ножче и четка за почистване.

Цена 5 лева

и скар то 3 камбанки

При отказ ще уведомя потребителите по ред.

• 3 weeks later...

Заминаха още:

Цена - 15 лева

4) Разклонител Английски тип 4 гнезда.

Цена 5 лева

Добавям:

8) Раница Булдозер ползвана, но запазена. цена 10 лева с коментар(просто ми е излишна)

снимки: http://liko99.snimka.bg/other/ranici.576729.22685401 -> надясно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...