Ghetto_Freak Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Здравейте. Чиста си шкафа и нещата са евтини, ако не се продадат до месец ще ги хвърля, че не ми трябват и събират прах само. Нещата: 1) Motorola V3 Black. Със зарядно в комплекта. На рождения ми ден се напих и на сутринта не работеше(загуба на спомени). Цена - 10 лева 2) Nokia 6230i. Лош панел, но работи. Слушалката е прашна и се чува леко тихо, за втори телефон или работен става. Има хендс фрий, но зарядното го изчезна. Цена - 15 лева 3) Електрическа самобръсначка. Работи си безупречно. Кутийка, кабел за зареждане, тример за бакенбарди, резервно ножче и четка за почистване. Цена 5 лева 4) Разклонител Английски тип 4 гнезда. Цена 5 лева 5) Две зарядни за машинки за подстригване(Elite и My Domo). Стойка, гребен зарядни. Цена 2 лева 6) Една чанта със :зарядно от CD плеар, зарядно за телефон Alcatel стар модел, и без жични слушалки, скар кабел с три камбанки,оригинална букса на Xbox 360 Skar to 3 камбанки Цена 6 лева 7) Две кутийки за дискети от Nintendo DS и всичките разновидности. Цена 1 лев Снимки: -останалите неща: http://www.snimka.bg/?album;aid=588807 Нещата ги пускам ако на някой му потрябва нещо. Както виждате цените са символични и не са крайни все пак. Колкото да пия една бира по време на жегите. Пловдив тук лични skype: bejan99 Благодаря за вниманието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
volt Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Ако още не са продадени - ще взема : 1) Motorola V3 Black. Със зарядно в комплекта. На рождения ми ден се напих и на сутринта не работеше(загуба на спомени). Цена - 10 лева - запазен за понеделник 2) Nokia 6230i. Лош панел, но работи. Слушалката е прашна и се чува леко тихо, за втори телефон или работен става. Има хендс фрий, но зарядното го изчезна. Цена - 15 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 2, 2011 Author Share Posted May 2, 2011 Гледам да карам под ред на личните съобщения и за сега са продадени: 1) Motorola V3 Black и Плеара GoGear 6 GB Запазени са: 3) Електрическа самобръсначка. Работи си безупречно. Кутийка, кабел за зареждане, тример за бакенбарди, резервно ножче и четка за почистване. Цена 5 лева и скар то 3 камбанки При отказ ще уведомя потребителите по ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 18, 2011 Author Share Posted May 18, 2011 Заминаха още: 2) Nokia 6230i. Лош панел, но работи. Слушалката е прашна и се чува леко тихо, за втори телефон или работен става. Има хендс фрий, но зарядното го изчезна. Цена - 15 лева 4) Разклонител Английски тип 4 гнезда. Цена 5 лева Добавям: 8) Раница Булдозер ползвана, но запазена. цена 10 лева с коментар(просто ми е излишна) снимки: http://liko99.snimka.bg/other/ranici.576729.22685401 -> надясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.