Ghetto_Freak Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Здравейте. Чиста си шкафа и нещата са евтини, ако не се продадат до месец ще ги хвърля, че не ми трябват и събират прах само. Нещата: 1) mp3 плеар Philips GoGear 6 GB - изгасна ми в джоба и при пускане изписва: Connect to the PC - НЕ ГО ЗАСИЧА! В комплекта: кутия, книжки, диск с драйвъри, зарядното и дейта кабела са на едно. Ако някой има подобен или знае как да го оправи успех. Цена - 10 лева 2) Motorola V3 Black. Със зарядно в комплекта. На рождения ми ден се напих и на сутринта не работеше(загуба на спомени). Цена - 10 лева 3) Nokia 6230i. Лош панел, но работи. Слушалката е прашна и се чува леко тихо, за втори телефон или работен става. Има хендс фрий, но зарядното го изчезна. Цена - 15 лева 4) Електрическа самобръсначка. Работи си безупречно. Кутийка, кабел за зареждане, тример за бакенбарди, резервно ножче и четка за почистване. Цена 5 лева 5) Разклонител Английски тип 4 гнезда. Цена 5 лева 6) Две зарядни за машинки за постригване(Elite и My Domo). Стойка, гребен зарядни. Цена 2 лева 7) Една чанта със :зарядно от CD плеар, зарядно за телефон Alcatel стар модел, и без жични слушалки, скар кабел с три камбанки, оригинална букса на Xbox 360 Skar to 3 камбанки. Цена 6 лева 8) Две кутийки за дискети от Nintendo DS и висичките разновидности. Цена 1 лев 9) Bulldozer раница. Ходех на училище преди с нея, но вече не съм ученик и си седи в нас. Тъмно синя на цвят. Два големи джоба и два от страните, Anti Shok System на презрамките, само е счупена едната пластмаса където се слага палеца за регулация на презрамките. Цена 10 лева 10) Раница пит Месенджър (през рамо). един джоб, черна, марката не ми е известна, излизано един път с нея само. Цена 15 лева 11) Чанта за лап топ през рамо отново тип Месенджър. Светла на цвят. много джобове, отделение за лап топ до 15.6. От долу има джоб за захранването, странични джобове и какво ли още не. Слагал съм в нея: лап топа, захранването, мишката, стойката и още дреболийки. Цена 30 лева 12) Case Logic чантичка за бягане. Закрепя се за ръката и можете да сложите телефон или плеар докато бягате и да не ви пречи. Цена 8 лева 13) Karrimor Run чантичка за бягане. Закрепя се за ръката и можете да сложите телефон или плеар докато бягате да не ви пречи. Цена 8 лева 14) Пад за мишка 22х20см Снимката е на моста London Bridge. Цена 1 лев 15) Маска за сноуборд/ски/спускане Cebe. С чорап, двойна плака за мъгла и против запотяване. Цена 20 лева Снимки: -останалите неща: http://www.snimka.bg/?album;aid=588807 -раниците: http://liko99.snimka...576729.22685420 -маската: http://liko99.snimka...her/cebe.569976 Нещата ги пускам ако на някой му потрябва нещо. Както виждате цените са символични и не са крайни все пак. Колкото да пия една бира по време на жегите. Пловдив тук лични skype: bejan99 Благодаря за вниманието! 12Б. Всяка тема може да съдържа максимум 10 позиции за покупка или продажба, като впоследствие в същата тема нови позиции не могат да бъдат добавяни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Запазвам си номер 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
volt Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Ще взема 1) mp3 плеар Philips GoGear 6 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.