nightsun Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Панталонът никога не е обуван, в перфектно състояние, с етикета си е, марката е Iko. Размер 29, цена 20 лв мейл - [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightsun Posted May 3, 2011 Author Share Posted May 3, 2011 Намалям цената на 16 лв окончателно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Onio Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Няма да ми стане сигурно..,инче ако ми ставаше го взимам!Размерът ми е XL,но на размер незнам кой номер!190см съм някаде... и 90 кг !Дай си мнение ще стане ли...,че не разбирам от размери ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightsun Posted May 3, 2011 Author Share Posted May 3, 2011 И аз не разбирам много от размери, но със сигурност няма да ти стане, малък ще ти е Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Панталонът никога не е обуван, в перфектно състояние, с етикета си е, марката е Iko. Размер 29, цена 20 лв мейл - [email protected] Този размер нищо не ми говори - колко см, е ако го измериш при закопчано копче на колана от край до край? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightsun Posted May 3, 2011 Author Share Posted May 3, 2011 Този размер нищо не ми говори - колко см, е ако го измериш при закопчано копче на колана от край до край? Така измерен излиза 37 см Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 А дължината от чатала до края на крачола и от колана до края на крачола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightsun Posted May 3, 2011 Author Share Posted May 3, 2011 А дължината от чатала до края на крачола и от колана до края на крачола? От чатала до края на крачола е 83 см, а от колана до края на крачола 104 см Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.