Jump to content
BulForum.com

those stupid russians


velikiat

Recommended Posts

Как да ти кажа глупав май си ти.Въобще знаеш ли за какво става въпрос?Да ти идва наум,че ако Ала Пугачова не беше вложила милиони това лайно сега щеше да пее само по кръчмите?!При това ниво на звукозаписната техника може от всеки да направиш певец,дали можеш да пееш си личи когато пееш на живо,ама тоя геронтофил използъва плейбек тоест лъже.Единствено любим е само на глупавите девойки.Когато бях в Русия ми беше писнало да обяснявам,че не е българин,а арменец.

За какво става въпрос конкретно:

На пресконфиренция една журналистка го запита защо има толкова "римейки"(кавъри) в репертуара му и тоя педал започна да я обижда жестоко "дразнят ме циците ти","п♛тка" и т.н.т.Ин понеже това не е първата простотия която прави на много журналисти им писна раздуха скандала,голяма част от радиостанциите му обявиха бойкот и тоя избяга в България.Поне в десет форума пак трябваше да обяснявам,че не българин.Имаше едно заглавие от рода на "Той не е простак,тоъ си е българин".Понеже арменците въобще не са обичани в Русия то тоя боклук все още си се представя за българин.

Списък (по памет) на издънките му:

1999г.По И-нета тръгва запис какво точно пее(пъшка)по време на концерт.Някой е записал какво точно влиза на микрфона който е прикрепен до устататоест разобличиха го,че пее на плейбек.

2001г.На концерт на закриването на фестивал и пред Путин,Лукашенко и Кучма се разваля Плейбека.

2004г. Скандала с журналистката

2004г. Непристойно поведение при раздаването на наградите "Золотой грамофон" в Ню Йорк.Обиди и подигравки към много хора докато на братя Кличко(боксьорите)не им писва и не го свалят от сцената.

Към това се прибавят многот скандали по турнетата му в СНГ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...