Jump to content
BulForum.com

Рециклиране на шарнири и смяна на тампони на носач в Пловдив


Na4ko

Recommended Posts

Здравеите,колеги,

Единият ми носач пак роди - заминал му е шарнирът.

Понеже и двата носача са сменяни и са купувани от дистрибутора на АС МЕТАЛ в Пловдив и единия вече кара 3 години,а този не изкара и 1,5 ,даже 10000км не можа да мине,та сега съм решил да не си купувам нови носачи,а да си рециклирам шарнира на стария оригинален носач и да му сменя единият тампон,че е заминал(върти се свободно).

Та въпросът ми е има ликолега от Пловдив които знае къде рециклират шарнири и да ми услужи с телефон,адрес и т.н.

Знам,че има такива места,защото са ми казвали хора,че са си рециклирали техните,но в момента няма кого да попитам,та се надявам да се появи някои минал по този път.

Предварително благодаря.

 

П.П.Нови носачи не искам да купувам,защото 90% от предлаганото на пазара са боклуци,а единственото по-евтино,което мога да купя е Birth,която марка няма какво да я коментираме дори.

АС МЕТАЛ беше единствената марка,за която съм слушал само хвалби и от коядо до момента съм доволен,но ето че два уж еднакви носача са налице и единият изкарва толкова много време,а другият замина.Важно пояснение е,че макар да са монтирани по различно време двата са купени едновременно и единият си стоеше и чакаше,та би трябвало да са и еднаква партида,ама...(Наскоро разбрах и че реално тези носачи не са АС МЕТАЛ,ами наи-вероятно ТЕХНОРОТ,понеже такива предлагали в дистрибутора на АС МЕТАЛ уж,но няма как да проверя(надписи няма).

Та идеята е да не ми предлагате марки нови носачи,защото ТRW за над 150лв.,за които няма никаква гаранция,че са оригинални нямам възможност да си купя само за експеримента,нито ми се купуват MOOG,отново с неясен произход и цена около 90-100 лева.

Надявам се да изкарам повече с рециклирано шарнири и нови маншончета за тях.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...