Runner Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Продавам въпросния таблет - LY-706. Днес го взех, но се оказа, че екрана му е по-малък от необходимото и в сряда смятам да го върна. Понеже според мен цената му е добра, а ми е леко неудобно, че ще трябва да го върна, първо ще го пусна в продажба с надеждата, че на някой може да му свърши работа. Цената му е 160лв. Ето едно видео ревю - Таблета е чисто нов, но няма гаранция. Ако има желаещи - утре между 10 и 18 часа ще могат да дойдат да го видят на място. При интерес, пишете лично или ми се обадете направо на телфона, за да ви обясня къде да дойдете. Телефона ми е 0896 657243. Ето и малко инфо: ОС - Андроид 1.6 Рам - 256МБ Памет - 2ГБ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 barteri predpolagam ne te interesuvat no da popitam vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 28, 2011 Author Share Posted March 28, 2011 Честно казано в момента не ми трябва нищо, така че ще мина бартер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.